10 nejlepších receptů s vlašskými ořechy

před 10 měsíce 69
10 nejlepších receptů s vlašskými ořechy

Ty chceš vědět jak používat vlašské ořechy při vaření? Pak tato sbírka recepty s vlašskými ořechy který jsme pro vás připravili, je ideální pro hledání té správné inspirace! Vlastně s tímhle velmi všestranné sušené ovoce můžete připravit lahodné předkrmy, chutné první chody, chutné druhé chody, ale i lahodné dezerty. Vyzkoušejte také naše recepty a uvidíte, že budete mít u hostů úspěch!

Začněme náš seznam receptů s vlašskými ořechy snadným, rychlým a lahodným předkrmem: jednohubky s ořechovou omáčkou a šunka. Můžete je kombinovat s bruschetta s dýňovým krémem a vlašskými ořechy obohacené o roztíratelný sýr.

Těstoviny s ořechová omáčka je to tradiční ligurská pochoutka, ale můžete vyzkoušet i další první chody. Jako těstoviny s ořechovým pestem a slaninou, fettuccine s vlašskými ořechy a gorgonzolou nebo rýže s vlašskými ořechy. Pro veganské jídlo vyzkoušejte variantu hnědá rýže s vlašskými ořechy.

Přečtěte si také
Lahodné slané rolky: nejjednodušší recepty na přípravu

Na závěr vám nabízíme některé dezerty, které jsou jednoduché na přípravu a chutné, jako např balíčky vlašských ořechů a mákui ořechové brownies a Čokoládový ořechový dort.

The post 10 nejlepších receptů s vlašskými ořechy appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek