5 kg za pár dní: dieta, kterou drží každý. Jak to funguje

před 11 měsíce 123
5 kg za pár dní: dieta, kterou drží každý. Jak to funguje

S touto dietou zhubnete za pár dní hodně kilo, což je ideální pro rychlé a efektivní shození špeku.

Hubnutí je problém které mají všechny lidské bytosti společné v každé části světa každý den v roce. Možná jste se letos rozhodli vyrazit na dovolenou hodně pozdě, v září, a chcete před odjezdem shodit pár kilogramů, cítit se lehčí a podávat lepší výkony na silnici. Nebo jste se právě vrátili z dovolené a jak se sluší, pustíte si trochu svačiny, vydatné večeře, pití a absolutní odpočinek.

V obou situacích je naprosto nezbytné najít cestu zhubnout hodně za pár dní a dostat se do kondice. Samozřejmě je vždy dobré mít na paměti, že ten, který vám níže vysvětlíme, volá každý expresní dieta, nejedná se o dietu vytvořenou dietologem s ohledem na váš konkrétní případ. Váš věk, váha, pohlaví, jakékoli patologie, intolerance atd. nejsou brány v úvahu.

Z tohoto důvodu je to dieta, kterou musíte mít vzít kleštěmi, což se nedá srovnat s dietním plánem naplánovaným s odborníkem na vaši osobu. Dále je to velmi špatná strava zredukovaná téměř na kost právě proto, že je navržena tak, aby byla krátkodobá a měla maximální účinek. Ideální, jak již bylo zmíněno, před nebo po dovolené, ale také s ohledem na obřad, s obvyklými šaty, které jako by byly trochu těsné.

Expresní dieta: dieta, díky které zhubnete mnoho kilo za týden

Nyní vám povíme o expresní dietě, typ diety, která má za cíl shodit během týdne co nejvíce kilogramů. Kromě jídel, která navrhuje, očividně také žádá, aby ti, kdo se zajímají o její cvičení, hodně trénovali a dodržovali všechny osvědčené postupy, jak se udržet v kondici a zhubnout.

Pokud je hlad obzvláště agresivní, doporučuje se konzumovat ovoce jako svačinu, možná se vyhnout příliš sladkému, jako jsou banány a hrozny, nízkotučnému jogurtu se sušenkou nebo některým rýžovým koláčkům. Způsob, jak překonat hlad a pokračovat v tréninku.

Oběd: Zeleninové pyré s trochou krutonů

Večeře: Kuřecí prsa vařená na pánvi (300 g), salát (80 g).

Oběd: salát z cherry rajčat, cibule a radicchio

Večeře: losos vařený v páře (300 g), salát (80 g).

Oběd: luštěninová polévka

Večeře: Grilovaná chobotnice (300 g), roketa (100 g)

Oběd: zeleninové pyré s trochou krutonů

Večeře: vepřová panenka pečená na pánvi (300 g), salát (80 g)

Oběd: Rizoto s cuketami (80 g rýže)

Večeře: Steak z tresky s rajčaty (300 g), rukola (80 g)

Oběd: zeleninové pyré s trochou krutonů

Večeře: hamburger (300 g), rajčatový salát (100 g)

Oběd: zeleninové pyré s trochou krutonů

Večeře: dušený jazyk (300 g), salát (80 g)

Může se tedy jednat o typický týden expresní diety. Připomeňme však ještě jednou, že před dodržováním jakékoli univerzální diety byste se měli vždy zeptat na názor svého lékaře!

The post 5 kg za pár dní: dieta, kterou drží každý. Jak to funguje appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek