5 neomylných receptů, jak být u stolu šťastný

před 10 měsíce 49
5 neomylných receptů, jak být u stolu šťastný

20. březen, kromě jarní rovnodennosti v roce 2023, je také Mezinárodní den štěstí, událost, jejímž cílem je zvýšit povědomí a propagovat štěstí jako základní lidský cíl pro dosažení blahobytu a prosperujícího života. Je zřejmé, že jídlo vám také může pomoci být šťastní, takže zde je 5 receptů s potravinami, které zvyšují serotonin a pomáhají nám být šťastnějšími.

Menu s potravinami, které zvyšují štěstí

A tady je naše menu s 5 nejlepšími recepty, abyste byli šťastní u stolu s přáteli a rodinou.

Uzený losos se sázenými vejci jako chutný předkrm

Začněme naši sbírku receptů na štěstí s předkrmem se snadnou přípravou, který s chutí zasytí serotonin, uzený losos se sázenými vejci je ideální, protože vidí kombinaci dvou lahodných ingrediencí, které jsou na ně bohaté. Losos a vejce jsou ve skutečnosti potraviny bohaté na serotonin a toto jídlo je opravdu chutné.

Těstoviny se čtyřmi sýry pro bohatý první chod

Sýry jsou také potraviny bohaté na serotonin, a proto Těstoviny se 4 sýry umožňuje naplnit. Tyto krémové a lahodné těstoviny jsou ideální pro první chod, připravený speciálně pro bohatý a uspokojivý oběd.

Pečený krocan pro uspokojivý druhý chod

Abychom doplnili menu štěstí, zvolili jsme druhý chod, který je jednoduchý na přípravu a také spíše lehký, tzn Pečený krocan. Krůtí maso je stejně jako kuře potravinou přirozeně bohatou na tryptofan, esenciální aminokyselinu, která se podílí na tvorbě serotoninu, který je také základním prvkem recepty, které vám pomohou spát.

Salát ze zelených fazolí se sezamem a vlašskými ořechy jako křupavá příloha

Pokud jde o přílohy, doporučujeme vám udělatsalát ze zelených fazolí a vlašských ořechů se sezamovými semínky protože nejen zelenina, ale i ořechy a semínka pomáhají zvyšovat hladinu serotoninu v těle.

Čokoládový dort pro lahodný dezert

Na závěr je tu lahodný dezert, který potěší milovníky čokolády a další. Pěkný kousek čokoládový dort je to dezert na konci jídla, který je potřebný k uzavření tohoto menu s recepty na štěstí, které můžete sdílet s blízkými.

The post 5 neomylných receptů, jak být u stolu šťastný appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek