Americké brambory z horkovzdušné fritézy - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 8 měsíce 112


Domácí americké brambory jsou jedny z nejlepších, které můžete ochutnat, a tak šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na americké brambory (případně hranolky) připravené v horkovzdušné fritéze. 🍟 Díky tomu, že horkovzdušná fritéza používá ke smažení opravdu jen vzduch minimální množství tuku, budete potřebovat kromě samotných brambor a lžíce oleje už jenom sůl a koření, kterým budete chtít brambory ochutit. 👌 Hodí se například sušený česnek, tymián, oregano, paprika, anebo jednoduše jakékoliv další koření, které máte rádi. 😋 Už jste někdy smažili v horkovzdušné fritéze? A co v ní připravujete nejraději? Suroviny: · brambory (typ C – moučné) · olivový olej · sůl · sušený česnek · sušené oregano · sušený tymián · mletá pálivá paprika · mletá sladká paprika A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/americke-brambory-z-horkovzdusne-fritezy

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:20 Krájení brambor 0:53 Propláchnutí brambor 1:07 Osušení brambor 1:45 Přidání oleje, sůl, česnek, dalších bylinek 2:15 Pečení 2:34 Dokořenění 3:01 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek