Ančovičky, 3 recepty na předkrmy pro lahodnou večeři

před 10 měsíce 53
Ančovičky, 3 recepty na předkrmy pro lahodnou večeři

3 rychlé a snadné recepty na přípravu s ančovičkami: zde jsou předkrmy, které budete chtít připravovat ještě mnohokrát!

Máte hosty na oběd nebo večeři a chcete je překvapit rybím menu? Začněte s a předkrm s ančovičkami, nechte se inspirovat našimi rychlými a jednoduchými recepty!

My v shromáždili jsme pro vás 3 recepty na přípravu ančovičky v hlavní rolijedna z nejpoužívanějších potravin v italské kuchyni.

Od prvních chodů po pizzu mohou být ančovičky součástí mnoha receptů, a proto vám tyto nesmí chybět jednoduché, ale chutné předkrmy.

3 recepty na vyzkoušení s ančovičkami

Abyste mohli pokračovat s prvním nebo druhým chodem založeným na rybách, přineste na stůl tyto tři předkrmy, abyste mohli začít správnou nohou.

Sardelové crostini

Tam první recept které navrhujeme, jsou i ančovičky crostini: můžete je připravit s hotovými krutony ze supermarketu nebo s plátky čerstvého chleba na opékání, přidat trochu másla, ančovičky v oleji a kapku mléka. Předpis velmi rychle připravit i jako předkrm na poslední chvíli!

Marinované ančovičky

Pokud však máte více času na přípravu předkrmů, doporučujeme zvolit marinované ančovičky. Poté, co rybu pečlivě očistíte, položte ji na zapékací misku a zalijte jablečným octem. Případně můžete tuto poslední přísadu nahradit suchým bílým vínem a vinným octem.

Ančovičky je třeba nechat marinovat alespoň na 2 hodiny, čím delší dobu prodloužíte, tím lepší a chutnější ryba bude. Na závěr přinesete na stůl ančovičky marinované s česnekem a nasekanou petrželkou. Pokud chcete, můžete přidat i trochu chilli nebo čerstvého zázvoru!

Ančovičky v dortové formě

Doporučuje se jako předkrm, ale také jako druhý chod ančovičky v dortové formě jsou zvláštním a originálním pokrmem, po kterém se budete olizovat! Aby byl pokrm ještě chutnější a lákavější, doporučujeme dochutit modrou rybu česnekem, strouhankou, kapary a petrželkou.

Jsou tací, kteří dávají přednost přidání cherry rajčátek, aromatických bylinek a oliv, my vám jednu nabízíme základní recept které si můžete upravit, jak chcete! Sardelový koláč pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 180 stupňů, upečený doporučujeme podávat ještě horký.

Poté, co objevíte 3 doporučené recepty s ančovičkami, stačí si přečíst návod, jak vařit tučné ryby na pánvi!

The post Ančovičky, 3 recepty na předkrmy pro lahodnou večeři appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek