Antonino Cannavacciuolo, spokojenost je příliš velká: oznámení

před 1 rok 36
Antonino Cannavacciuolo, spokojenost je příliš velká: oznámení

Šéfkuchař Cannavacciuolo je jedním z nejvíce hodnocených šéfkuchařů v Itálii a nyní, po tomto oznámení, může být ještě spokojenější.

Kariéra šéfkuchaře Antonina Cannavacciuola je v plném proudu a dokazuje to úspěch jejích stravovacích zařízení. Pamatujeme si, že je jedním z mála italských šéfkuchařů, kteří ve své kariéře obdrželi sedm michelinských hvězd, prestižní uznání, které odborníci z průvodce Michelin udělují kuchařům, aby je odměnili za jejich zručnost, kreativitu a mistrovství při představování zákazníků. pokrmy, které jsou nejen chutné, ale také esteticky jedinečné.

Nemůžeme být šťastnější a vděčnější sdílet tuto úžasnou zprávu se všemi našimi zákazníky a přáteli“ komentoval šéfkuchař Cannavacciuolo, ke kterému se přidala i jeho manželka Cinzia. Ale co se stalo? Proč mluvíme o mimořádných zprávách? Oznámení ve skutečnosti vzbudilo velké uspokojení pro šéfkuchaře, který do každého svého projektu vždy vkládá spoustu vášně.

Cannavacciuolo, šéfkuchař vítá zprávu s velkou radostí

Šéfkuchař Antonino Cannavacciuolo a jeho manželka Cinzia jsou přes měsíc. A chtěli se o tento výjimečný okamžik podělit se všemi svými obdivovateli: “Tento okamžik radosti a vděčnosti chceme věnovat každému z vás. Díky vaší důvěře, neustálé podpoře a štědrému ústnímu podání jsme získali toto ocenění“. Ale o jaké ceně se bavíme?

No, nedávno se Cannavacciuolo trefil do černého s Villa Crespi. Restaurace fantastické rezidence v maurském stylu v Orta San Giulio byla zahrnuta do Top 5 ve světovém žebříčku TripAdvisoru v kategorii Fine Dining. Tedy ten, který je vyhrazen těm nejlepším vytříbeným restauracím. Stručně řečeno, Villa Crespi byla posouzena jako jedno z nejlepších míst, kam jít a jíst, pokud chcete prožít nezapomenutelný luxusní zážitek.

Je zřejmé, že pokud chcete ochutnat jednu z nejlepších vytříbených kuchyní na světě (páté místo v žebříčku), nemusíte tam sedět a přemýšlet kolik stojí jídlo ve Villa Crespistačí se soustředit na zážitek a žít přítomným okamžikem.

V každém případě pokračuje vzkaz šéfkuchaře Antonina svým zákazníkům. Se slovy vděčnosti těm, kteří přispěli pozitivními recenzemi a hodnoceními ke splnění tohoto snu: „Byli jste našimi ambasadory a šířili krásu a pohostinnost Villa Crespi po celém světě. Bez vás by toto vše nebylo možné“. To je vlastně pravda, vzhledem k tomu, že rozpoznání bylo přiřazeno algoritmem na základě recenzí zanechaných na portálu zákazníky.

Slib

Nakonec Cannavacciuolo slibuje: „Každé jídlo uvařené s vášní, každý detail pečovaný s láskou a každý úsměv, který s vámi sdílíme, představují srdce Villa Crespi. Vaše náklonnost nás inspirovala k tomu, abychom každý den vydali to nejlepší. Budeme pokračovat v práci, abychom překonali vaše očekávání. A zajistit, aby se každá návštěva proměnila v nevšední zážitek“.

The post Antonino Cannavacciuolo, spokojenost je příliš velká: oznámení appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek