Arancini se sýrem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

1 rok starý 18


Italská kuchyně se kromě hromady výjimečných chutí vyznačuje i tím, že se zásadně neplýtvá! 🇮🇹 I tak vznikly arancini, tedy krokety ze zbylého rizota plněné všemožnými dobrotami. Recept na jednu z variací natočil i šéfkuchař Roman Paulus, a tak se můžete dát do vaření! Arancini můžete naplnit stejně jako šéfkuchař gorgonzolou, ale také třeba mozzarellou nebo mletým masem. 🍚 Zkrátka vším, co vám přijde pod ruku. Rýžové kuličky s náplní pak stačí už jen obalit v trojobalu a za pár minut smažení si začít pochutnávat! Jen tak, nebo třeba s rajčatovým pestem. 🍅 Vyzkoušíte tuto italskou chuťovku? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/arancini-se-syrem Suroviny: - rizoto zbylé od oběda - gorgonzola - 100 g hladké mouky - 2 vejce „M“ - 100 g strouhanky - rostlinný olej - rajčatové pesto




Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Zdroj