Arašídové cukroví - Roman Paulus - Lidl Cukrárna

před 1 rok 100


Buráky nemusí být jen silvestrovským pohoštěním. 🥜 Dokáží udělat plno parády i na vánoční tabuli. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept na výborné arašídové cukroví. Naučíte se připravit těsto, do kterého přijdou kromě klasických surovin kakao, mleté buráky nebo tuzemák. 🥃 Až ho budete mít hotové, stačí ho odleželé rozkrájet na čtverečky, upéct a naplnit burákovým krémem. Ten připravíte s pomocí arašídového másla. Nakonec se můžete vyřádit i při zdobení – Roman Paulus zvolil čokoládovou polevu a luxusní zlatý prach. ✨ Jak si je ozdobíte vy? Suroviny: Těsto: 200 g hladké mouky 100 g moučkového cukru 150 g nesolených arašídů 2 lžíce kakaa 1 vanilkový cukr 1 lžička prášku do pečiva špetka skořice 1 žloutek 1 lžíce tuzemáku 175 g másla Krém: 150 g jemného arašídového krému Mister Choc 140 g másla špetka soli 100 g moučkového cukru Na ozdobu: čokoládová poleva nasekané arašídy zlatý prach ve spreji Belbake A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/arasidove-cukrovi

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Příprava těsta 0:39 Vypracování těsta 0:48 Vyválení těsta 1:20 Vykrajování 1:35 Vyskládání na plech a pečení 1:50 Arašídový krém 2:15 Slepování cukroví 2:49 Zdobení polevou 2:58 Ozdobení sekanými buráky 3:09 Pozlacení 3:21 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek