Armands Simsons doporučuje: plněné masové kuličky se sýrem

před 11 měsíce 72
Armands Simsons doporučuje: plněné masové kuličky se sýrem

Není tajemstvím – čím větší rodina, tím větší výzva, co uvařit k večeři, aby to bylo nejen chutné a cenově dostupné, ale všichni byli sytí. S tím souhlasí i televizní osobnost, event manager a otec čtyř dcer Armands Simsons, který navštívil Rimi Gardež a šéfkuchařku Normundu Baranovskou, aby ukázali, jak můžete pomocí pár změn v receptu proměnit své oblíbené každodenní jídlo v jídlo hodné restaurace, která příjemně překvapí každého z rodiny.

Jedním z oblíbených jídel jejich rodiny je podle Armandse Simsonse známý karbanátek s bramborovou kaší, ale ten má ráda především nejmladší dcera Audrey Perle.

Reklamní fotografie

Plněné karbanátky se sýrem

Počet osob: 5

Ingredience:

  • 400 g mletého masa;
  • 1 vejce;
  • 4 plátky toastu;
  • 200 ml sladké smetany;
  • 50 ml mléka;
  • 40 g sýra;
  • 20 g másla;
  • 1/2 polévkové lžíce. směs koření persilade;
  • olej na smažení.

Polevy:

  • 500 g brambor;
  • sůl podle chuti;
  • 180 ml mléka;
  • 60 g másla.

Salát:

  • 2 rajčata (300 g);
  • 1 dlouhá okurka;
  • 1 malá cibule (115 g);
  • 1/2 svazku cibule (25 g);
  • 100 g zakysané smetany.

Příprava:

  1. Z chleba odřízněte kůrku a dužinu namočte do mléka.
  2. Přidáme mleté ​​maso, koření a rukama prohněteme masovou hmotu.
  3. Sýr nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s máslem, uděláme sýrové kuličky a dáme je doprostřed masových kuliček.
  4. Masové kuličky opečeme na oleji z obou stran, ke konci přidáme smetanu a trochu orestujeme.
  5. Zároveň uvaříme brambory a slijeme vodu.
  6. K bramborám přidáme mléko a sůl, rozmačkáme, přidáme máslo a celou hmotu vyšleháme do krémového pyré.
  7. Suroviny na salát nasekáme a smícháme se smetanou.
  8. Teplé pyré podávejte s karbanátkem a omáčkou a v samostatné misce – salát.

Přidat komentář →

The post Armands Simsons doporučuje: plněné masové kuličky se sýrem appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek