NIKDY Z NĚJ NIC NEZBYDE! 😮 Je to doslova poklad mezi přílohami. Mňam 😍
Jako první si připravte asi 90 ml vlažné vody a ponořte do ní bobkové listy. Ty se v průběhu přípravy vymáčí a výsledný macerát použijete do zelí namísto samotných listů, čímž docílíte lepšímu rozptýlení jejich aroma v celém objemu dušeného zelí.
Babička mě naučila perfektní dušené zelí s mrkví: Ke knedlíkům a masu neznám nic lepšího!
![Babička mě naučila perfektní dušené zelí s mrkví: Ke knedlíkům a masu neznám nic lepšího! recept Babička mě naučila perfektní dušené zelí s mrkví: Ke knedlíkům a masu neznám nic lepšího!](https://external-dus1-1.xx.fbcdn.net/emg1/v/t13/16621222820471251479?url=https://varimedobroty.cz/wp-content/uploads/2023/02/dusene-zeli-mrkev.jpg&fb_obo=1&utld=varimedobroty.cz&stp=dst-emg0_q75&ccb=13-1&oh=06_AbHTRkn2gb_MyrbMB2YrH0FGryDTTGVFIqn4H9Awqb_kVA&oe=63F1824B&_nc_sid=5f3a21)