Benedetto Rossi, zde je uvedeno, kolik stojí jídlo ve vaší restauraci: jídelní lístek je každému na dosah

před 11 měsíce 76
Benedetto Rossi, zde je uvedeno, kolik stojí jídlo ve vaší restauraci: jídelní lístek je každému na dosah

Po úspěchu animovaného seriálu se konečně otevírá restaurace Benedetty Rossi inspirovaná SuperBennym. Kolik ale stojí menu navržené foodblogerkou z Marche? Oněmíš!

Benedetta Rossi je nezastavitelná sopka: plná nápadů, vždy s úsměvem na tváři a především pokorná, foodblogerka si pomalu podmanila každého. Ve skutečnosti je jednou z mála kulinářských celebrit, která se může pochlubit pouze 4,5 miliony následovníků a dokonce ani jedním haterem. Zkrátka cesta opravdový a přístupný postupně se to stalo jejím stylistickým rukopisem a nyní, po velkém úsilí, odříkání a učení, sklízí spolu se svým manželem Marco Gentili plody své tvrdé práce.

Do slavnostního otevření restaurace inspirované jeho kresleným filmem 4. června totiž zbývá stále méně času. “Super Benny”. Restaurace se nachází uvnitř vodního parku Rome Zoomarine a může se pochlubit menu, které vybrala a schválila sama Benedetta Rossi. Bude možné ochutnat recepty inspirované právě těmi z „Fatto in Casa da Benedetta“, které je nad rámec ochranné známky také synonymem záruky.

A tak v nabídce najdete kromě burgerů a chipsů pro nejmenší i kuřecí nugetky a bílé ragú od foodblogerky Marche. Ale kolik to bude stát jíst v Super Benny’s? Držte se: jídelní lístek je nejen všem na dosah, ale i ceny jsou opravdu super levné!

Menu a ceny nové restaurace Benedetta Rossi: velmi příjemné překvapení

Je zřejmé, že během inaugurace restaurace bude možné potkat Benedettu Rossi a vyfotografovat se s ní a oficiálním maskotem karikatury Super Benny v Muzeu selfie. Ale nejenom. Foodblogerka bude ve skutečnosti k dispozici podepsat svou nejnovější knihu „Vítejte v mém domě!“.

Abyste se mohli najíst v Super Benny, jednoduše si zarezervujte oběd na portálu Zoomarine ve dnech spuštění nové restaurace a vyberte si kompletní menu za akční cenu 14 eur. Co ale jídelníček obsahuje? Navrženo podle receptů, které nejvíce miluje a oceňuje komunita Benedetta, bude možné jíst:

  • Bílé ragú nebo těstoviny s čekankovým krémem a špetkou
  • Kuřecí nugety neboli „farmářský pokrm“, tedy nudličky vepřového masa s bramborem a zelím, obojí podávané se sicilskou caponatou
  • Vařený krém s jahodami

Pro menšínicméně menu bylo navrženo Benedettou takto:

  • Těstoviny s rajčatovou omáčkou
  • Pečené kuřecí řízky
  • Vařený krém s jahodami

Ve zkratce, zdravé jídlochutné a především na dosah každého!

The post Benedetto Rossi, zde je uvedeno, kolik stojí jídlo ve vaší restauraci: jídelní lístek je každému na dosah appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek