Bezlepkové kubánské větrníky s kávovým krémem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 roky 316


Není důležité, jestli se lepku vyhýbáte zcela dobrovolně, nebo jestli ho nemůžete jíst ze zdravotních důvodů. Tento recept na netradiční vánoční cukroví podle šéfkuchaře Romana Pauluse zachutná určitě každému. 🇨🇺 Kubánské větrníky se připravují podobně jako klasické odpalované těsto, jen budete potřebovat mandlovou a lněnou mouku a strouhaný kokos. Hotové větrníčky pak můžete naplnit bílkovo-máslovým krémem, polít bílou čokoládou a ozdobit sekanými pistáciemi. 🥰 Ale pozor, pokud nebudete dost opatrní, slehne se nad nimi zem ještě dřív, než přijde Ježíšek! 😮 Už jste někdy podobné cukroví zkoušeli? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bezlepkove-kubanske-vetrniky-s-kavovym-kremem Suroviny: Kubánské větrníky: - 150 g vody - 62 g oleje - špetka soli - 50 g mandlové mouky (jemně mletých mandlí) - 60 g mletého kokosu - 30 g mletého lněného semínka - 2 vejce „M“ Kávový krém: - základní bílkovo-máslový krém - 2 lžíce mleté kávy




Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek