Vanilkové rohlíčky jsou klasika, která nesmí chybět na žádné vánoční tabuli. 🎄 Co ale v případě, že pozvete ke stolu někoho, kdo drží bezlepkovou dietu? Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na rohlíčky, kde je klasická pšeničná mouka nahrazena moukou mandlovou a rýžovou. 🍚 A aby byly rohlíčky ještě zajímavější, přidal do nich i namleté pistácie. Ve video návodu se pak naučíte vše potřebné – jak namíchat těsto, jak s ním zacházet i jak upéct ty nejkřehčí bezlepkové rohlíčky, které letos ochutnáte! 😋 Už jste někdy vyzkoušeli bezlepkové cukroví? Jak vám chutnalo?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bezlepkove-vanocni-pistaciove-rohlicky
Suroviny:
- 80 g másla
- 35 g pražených a solených pistácií
- 8 g kukuřičného škrobu
- 40 g třtinového cukru
- 35 g jemně mletých mandlí (mandlové mouky)
- 80 g rýžové mouky
- 1 citron (kůra)
- moučkový cukr na zasněžení