Bramborová sláma - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 roky 246


Bramborová sláma, případně bramborová strouhanka, jak se jí také říká, je skvělou ozdobou masa a k tomu mu dodává příjemnou křupavost. 💥 Pokud se navíc nebojíte omaštěných prstů, můžete ji chroupat třeba u televize nebo s přáteli u piva. 🍻 Šéfkuchař Roman Paulus vás naučí, jak si tuhle neobvyklou specialitu připravit, jaký vybrat varný typ brambor i jak je zbavit škrobu, aby se dobře osmažily. A až zvládnete přípravu bramborové slámy, zkuste příště stejným způsobem připravit i domácí bramborové chipsy, stačí brambory místo strouhání nakrájet na tenké plátky! 🥔 Už máte chuť? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bramborova-slama Suroviny: - Velké moučné brambory – typ C - Slunečnicový olej




Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek