Březnové nákupy: sezónní ovoce a zelenina

před 10 měsíce 81
Březnové nákupy: sezónní ovoce a zelenina

Udělat to nejlepší výdaj Z březen s sezónní ovoce a zelenina tento měsíc se podíváme, co nám zahrádka nabízí, tedy co najdeme u zelináře k přeměně na výborná jídla s našimi recepty.

Sezónní ovoce a zelenina v březnu

Tam jaro je za námi a stravovat se zdravě, přirozeně a ekonomicky je možné, stačí kupovat pouze sezónní produkty, které jsou, netřeba dodávat, mnohem chutnější a chutnější. A vybrat si je z ekologického a 0 km zemědělství je také dobré pro životní prostředí!

Březnové ovoce

Fotografie Shutterstock | Ex75

Pokud jde o březnové ovoce, stále je na trhu najdete v zelinářství a na pultech obchodů citrusové plodynevyhnutelná jablka a různé odrůdy hrušek.

21. března je prvním jarním dnemBěhem tohoto měsíce se vůně a chutě zahradních produktů začínají měnit, typicky zimní ovoce a zelenina začínají ustupovat jarnímu ovoci a zelenině.

Sezónní zelenina v březnu

Fotografie Shutterstock | Fortyforks

Poté, co jsme viděli sezónní ovoce, pojďme objevit březnovou zeleninu, kterou si můžeme vařit a vychutnávat po celý měsíc. Je jich mnoho. S příchodem jara se totiž na náš stůl dostává mnoho chutných prvních plodů, které lze chutně připravit mnoha různými způsoby. Jarní recepty. Především dva příklady: chřest Ahoj artyčoky.

Abyste si všechnu tuto zeleninu co nejlépe vychutnali, musíte ji uvařit k dokonalosti, abyste zvýraznili její chuť. Abyste našli tu správnou inspiraci v kuchyni, doporučujeme kliknout na zeleninu, kterou preferujete, a objevíte mnoho chutných receptů, které můžete nosit na stůl každý den nebo při zvláštních příležitostech.

The post Březnové nákupy: sezónní ovoce a zelenina appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek