Buďte opatrní, tento test odhaluje vaši „temnou“ stránku! Co jste na tomto obrázku viděli jako první?

před 10 měsíce 34
Buďte opatrní, tento test odhaluje vaši „temnou“ stránku! Co jste na tomto obrázku viděli jako první?

Test osobnosti: podívejte se na obrázek a to, co uvidíte jako první, odhalí vaši temnou stránku, o které jste nevěděli, že ji máte.

Určitě není snadné umět poznat každý aspekt své postavy a osobnosti. Určité nuance budou jistě dobře viditelné a rozpoznatelné, jiné stránky však budou tak dobře skryté, že jejich přítomnost zcela ignorujete. Ty ve skutečnosti vyjdou jen při určitých příležitostech a okolnostech.

Všichni jsme přesvědčeni, že každý aspekt sebe samých dokonale známe, ale ve skutečnosti tomu tak vůbec není, naopak jsou stránky, ty nejtemnější, které je těžké odhalit. Události, které vás obklopují, a situace, které zažijete, odhalí tyto vaše aspekty, které ještě neznáte. Ale pokud chcete plánovat dopředu vše, co musíte udělat, je udělat si náš dnešní test a my vám pomůžeme pochopit, zda skutečně máte temnou stránku.

Test osobnosti: Volba, kterou uděláte, vám ukáže, zda skutečně máte temnou stránku

I když nemají žádnou vědeckou korelaci, testy osobnosti jsou určitě jiným způsobem než obvykle, jak objevit aspekty sebe sama, které zcela ignorujete. Jsou to zjevně jednoduché kratochvíle a je třeba je tak brát, ale nemusí to nutně znamenat, že to musí být fantasy. Proto pokud dnes chcete o sobě zjistit něco víc stačí se podívat na obrázek níže a to, co uvidíte jako první, vám řekne, jestli máte temnou stránku nebo ne!

Tak a jsme u nejdůležitějšího bodu našeho článku. Ve skutečnosti vám brzy ukážeme dva odpovídající profily a jakmile si je přečtete, již nebudete mít žádné pochybnosti. Podívejte se pozorně na obrázek v vysokýumělecké dílo od Octavia Ocampa s názvem „Lebka“, lze rozlišit dvě postavy dobře smíchané dohromady: a lebka a jeden sedící žena a oni budou těmi, kdo odhalí váš nejskrytější aspekt. Tady je to, co o vás říkají:

  1. Sedící žena: Pokud jste viděli tuto postavu jako první, určitě máte temnou stránku, která nad vámi přebírá kontrolu, a to je ona ovládání mánie. Necháváte si to diktovat příliš často, a to vás vede ke zkoumání každého jednotlivého okamžiku vašeho života. Vždy budete muset mít vše naplánované a jen stěží budete něco dělat instinktivně. Vaše je opravdová posedlost;
  2. Lebka: vaše temná stránka je jedním ze 7 smrtelných hříchů, jmenovitězávist. Jste extrémně závistivý člověk a to vám nedovolí užít si dobré chvíle, které zažijete, protože si hned myslíte, že někdo může mít nebo dělat lépe než vy. Často se cítíte méněcenní a opovrhujete vším kolem sebe, zvláště pokud to není tak, jak chcete. Nežiješ dobře a víš to, ale zároveň neděláš nic, aby ses z toho dostal.

The post Buďte opatrní, tento test odhaluje vaši „temnou“ stránku! Co jste na tomto obrázku viděli jako první? appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek