Jak používat koriandr v kuchyni? Záleží na tom, jestli to máme ve svých rukou čerstvé lístky koriandru nebo semínka koriandru k použití celé nebo mleté. S našimi recepty s koriandrem které jsme shromáždili níže, budete vědět, jak přinést voňavé a chutné pokrmy na stůl!
Koriandr se obecně používá k tomu, aby zelenina, jako je zelenina, byla chutnější lilek nebo mrkve Ach Žampiony řeckého typuale také sýry (vyzkoušejte kozí sýr s bylinkami!). Luštěniny budou mít extra šmrnc díky koriandru, jako v případě quinoa s cizrnou.
Stává se vzácným v prvních kurzech, jako je např basmati rýže s citronem a ve druhých chodech masa nebo ryb, jako např kořeněný losos a treska s mátou.
Řekněme, že se používá trochu stejným způsobem jako petržel a je hlavním hrdinou mnoha indických jídel, jako jsou tyto bramborový karbanátek (ahoj tikki).
Mletý koriandr se však může stát výbornou přísadou pro dochucení dezertů jako je např kari sušenky.
The post Čas karnevalu, čas koriandru! Nejlepší recepty appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.