Chiara Ferragni inzeruje kužel, ale prší kritika a urážky: důvod – FOTO

před 10 měsíce 83
Chiara Ferragni inzeruje kužel, ale prší kritika a urážky: důvod – FOTO

Další kritika a urážka Chiary Ferragni za fotku zveřejněnou na jejím profilu na Instagramu

Chiara Ferragniová je nyní veřejnou osobou mezinárodní s miliony fanoušků haters A následovníci kteří se nestaví na žádnou stranu a nepovažují se za velké fanoušky nebo nenávistníky. Jako VIP, zveřejňuje nesčetné množství fotografií a otevírá dveře svého domova světu, dostává mnoho komentářů, pozitivních i negativních, ale v poslední době se stávají urážlivýzejména u určitých typů fotografií.

Poslední kritika, která vyvolala skandál, byla kritika jednoho 11letá dívka která okomentovala fotku Chiary nahoře bez vyjadřující svůj názor na matku, která se fotí a určitým způsobem ukazuje světu a že by se sama holčička za svou matku styděla, kdyby své tělo vystavila střechám.

Chiara Ferragni a kužel sváru

Aktuálně více fotek, na kterých Chiara Ferragni přichází kritizoval a urážel jsou to kde jí nebo alespoň ty, které ji zobrazují s jídlem, kde nemůžeme s jistotou vědět, zda ho jedla nebo ne.
Nadšení komentátoři se nemohou dočkat, až budou moci soudit, vydávají věty a zmíněná módní blogerka se všemi svými fotkami je dokonalý cíl pro tento typ lidí.

To, co vidíte výše, je urážlivá fotka kde lidé začali přidávat komentáře jako „Po té fotce to zahodí“nebo „Ach, ale stále dávejte pozor, držte to tak blízko, že byste mohli spolknout pár molekul zmrzliny.“, „Stejně to nejí“, „CLACK TURN 🎥… fotka… kde je ten odpadkový koš, který musím vyhodit tyhle odpadky, kvůli kterým přibírám?“, “Nevhodné šaty pro matku”, „Ten kužel je víc sexy než ty“, „Kdy je reklama na toaletní papír?“a mohli bychom pokračovat roky.
Na druhé straně jsou jeho fanoušci, kteří se stávají skutečnými bojiště a urážky mezi sériovými komentátory.

Chiara Ferragni a těstoviny sváru

Ach ano, není to poprvé, co Ferragni dostává podobné komentáře, bohužel pod každou fotkou, zvláště u těch s jídlem. Mezi urážkami, kritikami, urážkami, výsměchem, urážkami, útoky a drzostí nemůže chybět improvizovaných lékařů kteří ji diagnostikují poruchy příjmu potravypřesně věděl, že tato ubohá žena nebude jíst ten talíř kvůli jeho štíhlé postavě.
Všichni si můžeme všimnout, že Chiara Ferragni má velmi tenké tělo, ale můžeme si to spojovat s a nemoc velmi vážné, smrtelné, způsobující celé nemoci a postihující přibližně Jen v Itálii 8500 lidí ročně?

I na fotce, kterou vidíte, přitom jíst těstoviny, o komentáře stejného druhu není nouze: „Ty fotky, jak jí sacharidy, jsou čím dál falešnější“, „Přibrala jsi pár kilo“, „Je to všechno falešné, není pravda, že jí“, „Rozhodně je vyplivne a nepolyká!“ a to jsou jen některé z mnoha špatnost.

Jak trávíme čas?

Jsme zvyklí uvažovat o veřejných osobách pouze jako o takových, jako by to byly jiné bytosti než my, někdy je dokonce považujeme nadřízený ale kdybychom se na chvíli zastavili a mysleli si, že i oni jsou lidélidé jako my, obyčejní smrtelníci s bohy pocity a z emoce snad se vyhneme tomu, abychom byli vůči ostatním tak drzí.
Nejpřekvapivější je, že urážky namířené na Ferragniho se změnily v hádky mezi všemi proti všempoužívá velmi urážlivá, hrubá slova a zesměšňuje se: uráží se, protože podle některých Ferragni nejí a podle jiných ano?!

To, zda paní Ferragni jí nebo ne, není problém, který se nás týká. Řekněme, že skutečně trpěla anorexií, je to dobrý důvod ji urážet? Opravdu byste někoho urazili za jeho utrpení?
Na jeho postavu mohou být jistě protichůdné názory: může se vám líbit, nemusí se vám líbit, ale v každém případě by bylo vhodné držet se určité ‚netikety‘ a vyvarovat se přehánění.

The post Chiara Ferragni inzeruje kužel, ale prší kritika a urážky: důvod – FOTO appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek