Csaba Dalla Zorza, čerstvě vdaná fotografie na place: dlouhé vlasy a opálená kůže

před 10 měsíce 42
Csaba Dalla Zorza, čerstvě vdaná fotografie na place: dlouhé vlasy a opálená kůže

Výbuch z minulosti s Csabou Dallou Zorzou: záběr na natáčení, když byla čerstvě vdaná s dlouhými vlasy a zlatou pletí, dohnala fanoušky k šílenství, je k nepoznání!

S třídou a elegancí, která jej vždy odlišovala, Csaba Dalla Zorza je určitě velmi milovanou tváří na malé obrazovce i na sociálních sítích, kde je také velmi sledovaná. Její práce jí umožnila dosáhnout obrovského úspěchu.

Nejen v televizi, kde si nyní získala miliony diváků, ale také na Instagramu, kde má přes 700 tisíc sledujících, kteří ji chtějí sledovat v jejích magických dobrodružstvích každodenního života a práci na natáčení. Jak nedávno prohlásil, pro Csabu Dalla Zorzu to bude rok plný změn.

Mezi nimi má spisovatel rozjetý nový projekt, který nezahrnuje vydání nové kuchařky, ale spíše napsání knihy zcela věnované „mise en place“.

Řekla však také, že je velmi odhodlána k novému projektu, který bude plně realizován v příštím roce. A zatímco čekáme na novinky, které má v zásobě, pojďme se společně s Csabou Dalla Zorzou ponořit do minulosti záběrem, který nedávno zveřejnil na svém sociálním profilu. Bylo to v roce 2009, pamatuješ si to takhle?

Csaba Dalla Zorza, výstřel, jakmile se vdala: opálená pokožka a velmi dlouhé vlasy jako v roce 2009

Od roku 2009, který se nyní zdá být vzdálený, uplynulo 14 let. Přesto jsou mezi uživateli tací, kteří si mysleli, že ten, který zveřejnil Csaba Dalla Zorza kdyby to byla aktuální fotka, zdá se, že neuplynul vůbec žádný čas. K ní patří rafinovanost a elegance. Ale ke všemu je tu určitě přírodní krása, která zajišťuje, že Csaba Dalla Zorza je vždy krásná. Pamatujete si ji v tomto záběru?

Psal se rok 2009, bylo mi 39 let, měl jsem delší vlasy a opálenou pokožku, protože jsme tu natáčeli koncem července na natáčení „The World of Csaba“ […] a právě jsem se oženil“: Csaba napsal na sociálních sítích v krátkém příspěvku, ve kterém připomněl čas, který uplynul od toho výstřelu, a kolik věcí se změnilo v této ‚krátké závorce‘, která pokrývá období 14 let. S úmyslem dosáhnout úspěchu, kterého později dosáhla na malé obrazovce, byla zaneprázdněna přípravou lahodných borůvkových muffinů v plné fázi výroby své čtvrté kuchařky. “Hodně ze všeho se ještě muselo stát“: napsal Csaba Dalla Zorza.

The post Csaba Dalla Zorza, čerstvě vdaná fotografie na place: dlouhé vlasy a opálená kůže appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek