Dezert dne: maličkost na dezert

před 10 měsíce 49
Dezert dne: maličkost na dezert

Jaký rychlý a snadný dezert si dnes připravit? V naší cukrářské dílně všichni pracují na tom, aby přinesli na stůl typický tradiční dezert z Emilia Romagna které potěší milovníky dezertů. Mluvíme o maličkosti, která má velmi málo angličtiny!

Rychlý a snadný dezert: maličkost

Jste připraveni objevit tento klasický a mimořádný, velmi lahodný dezert? Trifle je vynikající dezert, který je součástí gastronomické tradice Emilia Romagna. Je to dezert na závěr jídla, který nechybí v jídelních lístcích restaurací, ale i v typických nedělních rodinných obědech!

Je to a lžíce dezert připravené s beruškovými sušenkami (někteří používají i piškot) namočenými v likéru Alchermes. Pro obohacení tohoto obalu existují dva druhy krému, pudink a čokoládový krém.

Fotografie Shutterstock | Wanderlust Media

Ingredience k nákupu

  • Plnotučné mléko
  • Vejce
  • Cukr
  • Mouka
  • Hořká čokoláda
  • Alchermes likér

Jakmile si připravíte pudink a čokoládový krém, můžete je použít k sestavení svého piškotový dort a pudink: tyto dva krémy se spolu skvěle doplňují a tvoří tento skutečně nevyhnutelný dezert na stole lidí z Emilia-Romagna!

Sladké nápady: nejlepší recepty

Chcete více nápadů pro své Rychlé a snadné dezerty připravené maximálně za 30 minut? Pak si přečtěte naši sbírku lahodných a lahodných dezertů k snídani, svačině nebo na závěr jídla se všemi tipy, jak je připravit i na poslední chvíli! A také zkuste:

Uvidíme se zítra s mnoha dalšími recepty na vytvoření a snadný a chutný dezert k vychutnání jako svačina nebo jako dezert na závěr jídla s celou rodinou a přáteli!

The post Dezert dne: maličkost na dezert appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek