Divoká vs. klasická brokolice: Jaký je rozdíl a jak je zpracovat?

před 5 měsíce 124


Brokolice je zelenina, která dělí lidi na dva tábory – šéfkuchař Roman Paulus vás ale přesvědčí, že byste se měli přidat do toho, který si ji nemůže vynachválit. ☯️ Ve svém videu vám ukáže dva základní druhy brokolice – kromě té klasické, která se podobá květáku, se v kuchyni objevuje i takzvaná divoká (neboli stonková či chřestová) brokolice. Avšak ta není zdaleka tak běžná. Oba druhy jsou ale velmi univerzální a dají se vařit (jen krátce!), smažit nebo restovat. 👨‍🍳 Vyzkoušejte ji podle tipů Romana Pauluse a zaručeně si pochutnáte. 🥦 A co vy? Také brokolici tak milujete? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/divoka-vs-klasicka-brokolice-jaky-je-rozdil-a-jak-je-zpracovat

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Divoká brokolice a jak ji připravit 0:24 Klasická brokolice a jak ji připravit 2:05 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek