Dochuťte svá jídla gorgonzolou, nejlepší recepty, které můžete vyzkoušet

před 10 měsíce 56
Dochuťte svá jídla gorgonzolou, nejlepší recepty, které můžete vyzkoušet

Co můžete vařit s gorgonzolou? Spousta nádobí! Ve skutečnosti se tento sýr dokonale snoubí s pikantními a rozhodujícími chutěmi, ale také se sladkou chutí ovoce. Se zeleninou pak vytvářejte vynikající směsi k ochutnání! Zde je návod nejlepší recepty s gorgonzolou přinést to na stůl mnoha různými způsoby!

Začněme návrhy pro váš jídelníček speciálním předkrmem, který vidí dohromady dýně a gorgonzola. Dobré jako předkrm, ale i jako příloha.Belgický salát s gorgonzolou a slaninou.

Poté přejdeme k prvním chodům, se kterými lze tento sýr použít na mnoho různých způsobů. Jako například udělat Venere rýže s gorgonzolovou omáčkouThe Rizoto s gorgonzolou z lombardské tradice a rizoto s gorgonzolou, robiolou a hruškami.

Přečtěte si také
Lahodné slané rolky: nejjednodušší recepty na přípravu

Pokud však milujete těstoviny, můžete je vyzkoušet fettuccine s vlašskými ořechy a gorgonzolouThe špagety se slaninou a gorgonzolou a klasiky gorgonzolové noky. Pokud máte Thermomix, můžete mu dát život 4 sýrové makarony se šunkouzatímco pro své speciální večeře si můžete připravit palačinky s vlašskými ořechy a gorgonzoloujeden z nejlepších a nejjednodušších receptů na přípravu.

The post Dochuťte svá jídla gorgonzolou, nejlepší recepty, které můžete vyzkoušet appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek