Domácí arašídové máslo - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 7 měsíce 106


Američané si dávají burákové máslo namazané na toastu s džemem, šéfkuchař Roman Paulus si ho rád přimíchává do tvarohu nebo jogurtu. 🥜 Skvěle ale chutná i třeba jen tak s ovocem, v mléčném koktejlu nebo se zmrzlinou. V tomto videu Kulinářské akademie Lidlu zjistíte, jak jednoduché je připravit si arašídové máslo doma. 🤩 Potřebujete jen několik základních surovin a v ideálním případě multifunkční kuchyňský robot Monsieur Cuisine. Pokud ho nemáte, nepropadejte panice – hravě si poradíte i bez něj! 🥰 S čím si nejraději dáváte burákové máslo vy? Suroviny: · 300 g arašídy (pražené, nesolené) · 40 g květový med · 1 špetka sůl A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/domaci-arasidove-maslo

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes: 0:00 Úvod 0:10 Zahřívání 1:04 Mixování 1:17 Přidávání ingrediencí soli a medu 1:41 Dodělání 1:55 Servírování

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek