Domácí zmrzlina: pozor, ne všechno je stejné, tady se pozná ta dobrá

před 10 měsíce 70
Domácí zmrzlina: pozor, ne všechno je stejné, tady se pozná ta dobrá

Jak skutečně rozpoznat řemeslnou zmrzlinu a vyhnout se podvodům a vychutnat si čerstvý a lahodný kornout pod sluncem: kompletní průvodce.

Jezte zmrzlinu je to bezpochyby jedna z nejkrásnějších a nejuspokojivějších věcí, které můžete v létě dělat. Zatímco se zdá, že na vás horko útočí ze všech stran a kousá vás prakticky na každý centimetr čtvereční vaší kůže, vzduch je stále těžší a vše má velmi vzdálenou příchuť toustu, včetně vás samotných, stačí pořádný kopeček zmrzliny může nám to zpříjemnit den.

Zmrzlina nám to umožňuje snížit vnitřní teplotuabychom se rychle a inteligentně osvěžili, aniž bychom utratili jmění, a samozřejmě si také dopřáli naprosto nezapomenutelné kulinářské okamžiky. Díky mnoha příchutím, které jsou na trhu k dispozici, a různým nabídkám různých typů prodejců zmrzliny, kterých se to hemží v každém městě, budete mít z čeho vybírat. kombinace kuliček nasadit na kužel.

Je však velmi užitečné mít také trochu mazanosti a správné znalosti, na poměrně povrchní úrovni, o metodách výroby zmrzliny. Protože, jak nyní vždy říkáme a jak je možné potvrdit v každé oblasti, ne všechny zmrzliny jsou vytvořeny stejně a ne všichni jsou stejní a stojí za stejné peníze.

Skutečná řemeslná zmrzlina, jak ji skutečně poznat

Mnoho prodejců zmrzliny po celém světě, a zejména v Itálii během hlavní turistické sezóny, rádo vystavuje nápisy, které hovoří o Domácí zmrzlina, domácí, extrémně rafinovaný a výsledek individuální práce. Ujasněme si, na prodeji, nákupu a konzumaci průmyslové zmrzliny není nic špatného, ​​ale při použití slova řemeslná spotřebitel očekává určitou úroveň produktu a souhlasí s platit mnohem víc. Pokud očekávání neodpovídají tomu, co se spotřebovává, vzniká zkrat.

Ponechme stranou ty, kteří se v podstatě honosí nálepkou „řemeslný“, aniž by ve skutečnosti dělali mnoho kromě smícháním prášků s tekutinami vytvoříte zmrzlinu. Pak existují dvě různé úrovně skutečně řemeslného produktu. První zahrnuje použití tzv.neutrální“, tedy přísady, které fungují jako zahušťovadlo, aby byl produkt řemeslný kompaktnější, krémovější a chutnější.

Pak tam je skutečné řemeslo. Mluvíme o skutečných mistrech zmrzliny, kteří nepoužívají přísady, zahušťovadla, barviva a umělé látky jakéhokoli druhu, ale kteří vychází z přírodních složek a pracuje s nimi vytvořit naprosto nezapomenutelnou zmrzlinu. Můžete je zahlédnout, protože mají a mnohem omezenější výběr příchutí: méně než tucet, ale maximálně pečováno, s velkým nasazením a pečlivým studiem každé fáze produktu. Ony za tu cenu opravdu stojí vstupenky.

The post Domácí zmrzlina: pozor, ne všechno je stejné, tady se pozná ta dobrá appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek