Drobné jídlo, na honbě za správnými předměty, které by následovaly trend, který šílí na sociálních sítích

před 10 měsíce 61
Drobné jídlo, na honbě za správnými předměty, které by následovaly trend, který šílí na sociálních sítích

Novým kulinářským trendem je trend: malé jídlo nebo malé vaření. Recepty, které lze připravit i v miniatuře.

Drobné jídlo se nyní stalo skutečným trendem na sociálních sítích mezi foodblogery z celého světa. S rostoucí popularitou sociálních sítí, jako je Instagram a TikTok, se nadšenci kreativního vaření zasvětili vytváření stále menších a rafinovanějších pokrmů s použitím těch nejkvalitnějších surovin a prezentaci jídla bezvadným, ale miniaturním způsobem.

Počátky tohoto trendu sahají do Japonska, kde cukráři začali vyrábět miniaturní dezerty za použití tradičních japonských cukrářských technik. Fenomén však explodoval po celém světě a dnes na sociálních sítích kolují tisíce obrázků a videí s drobnými pokrmy, tedy drobnými pokrmy zdobenými s velkou pečlivostí, jako by to byly potraviny do domečků pro panenky (ale jedlé! ).

Drobné jídlo je v módě: co to je

Nový kulinářský trend drobného jídla neboli drobného vaření přichází ze sociálních sítí vaření miniaturních pokrmů, jako by byly určeny do domečku pro panenky. Vyrobeno ze skutečných jedlých ingrediencí, pokovené pomocí pinzety, zmenšené hrnce a pánve, ve stylu palce, tento nový trend zaujal mnoho kuchařů a začínajících kuchařů. Ve skutečnosti se nejedná o skutečnou novinku, ale tento styl vaření se před pár lety zrodil v Japonsku.

Příprava těchto pokrmů vyžaduje značnou manuální zručnost a velký smysl pro detail, zdobení se často provádí ručně pomocí pinzety, aby byla zajištěna maximální přesnost. Tam vaření probíhá nad plamenem svíčky v miniaturní kuchyni, vytváří profesionální a pečlivý efekt.

Často se používají přísady pro dezerty a pečivo, ale používají se také ve slaných pokrmech, jako je sushi a míchaná vejce. K tomuto trendu se přidali i cukráři, umělci a řemeslníci, kteří vytvářejí reprodukce potravin v měřítku, naprosto identické s těmi jedlými, ale z materiálů nepodléhajících zkáze.

@my.mini.bakes #Meme #MemeCut Plech na sušenky #překvapení #virální #trendy #cookietin ♬ originální zvuk – Minnie Bakes

Pokud jste fanouškem drobného jídla nebo chcete tento nový trend vyzkoušet, online najdete videa a návody, jak vyrobit miniaturní dezerty, jako jsou palačinky, koblihy a dorty, pomocí miniaturizované kuchyně a kvalitních surovin. Navíc pro ty, kteří si chtějí užít inovativní design tohoto kulinářského trendu, existuje mnoho miniaturních reprodukcí jídel všeho druhu, od sushi po dorty, vyrobených řemeslníky a umělci z celého světa.

The post Drobné jídlo, na honbě za správnými předměty, které by následovaly trend, který šílí na sociálních sítích appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek