Elegantní oběd: menu pro dobrý dojem

před 10 měsíce 38
Elegantní oběd: menu pro dobrý dojem

Pro ty nejdůležitější příležitosti, jako je Den otců, kdy máte hosty a chcete udělat dobrý dojem přípravou elegantní oběd, o jídelníček je třeba pečovat do nejmenších detailů. Pak jsme pro vás některé vybrali rychlé a elegantní recepty přinést na stůl chutné, ale také velmi rafinované pokrmy, které vám pomohou zapůsobit na vaše hosty.

Menu pro elegantní oběd: rafinované recepty, které lze snadno připravit

Když máte hosty na oběd, máte jedinou myšlenku: udělat dobrý dojem, uspokojit chuť hostů tím, že na stůl přinesete dobře připravené a dobře prezentované lahůdky. Tyto elegantní a na přípravu jednoduché recepty vám tedy pomohou sestavit jídelníček na elegantní oběd se vším všudy.

Hovězí tatarák pro začátek

Fotografie Shutterstock | fotografie margouillat

K elegantnímu a rychlému předkrmu je určitě perfektní jídlo la hovězí tatarák. Klasický recept je velmi jednoduchý na přípravu, ale můžete si ho také upravit různými variacemi. Jediné, co musíte udělat, je vybrat si svou oblíbenou, kterou budete prezentovat na stole během vašeho elegantního oběda.

Rizoto se slaninou a lanýži jako první chod

Rizoto se slaninou a lanýži od šéfkuchaře Iside De Cesare

Jako první chod můžete přinést na stůl rizoto se slaninou a lanýžikterou pro ButtaLaPasta vytvořil hlavní šéfkuchař Iside De Cesare. Recept na tento jednoduchý, ale také velmi rafinovaný první chod si můžete připravit tak, že v několika krocích objevíte všechny tipy šéfkuchaře pro přípravu tohoto rizota.

Fillet Wellington pro druhý chod

Fotografie Shutterstock | Dar1930

Pro rozhodně sofistikovaný druhý chod vám doporučujeme připravit si recept Hovězí Wellingtonpokrm z masa chutně ochucený a uvařený v obalu z listového těsta, který filetu dodává lahodnou křupavou nótu.

Hasselback brambory jako příloha

Fotografie Shutterstock | Ivan Daník

K tak důležitému druhému chodu potřebujete chutnou, ale také krásnou přílohu na pohled, stejně jako Hasselback bramborycož jsou brambory vařené v troubě, ale krájené jako harmonika, které krásně zapůsobí na stůl vašeho elegantního oběda.

Krémový dort pro velkolepý dezert

Fotografie Shutterstock | Anna Šepulová

A nakonec, abyste elegantní polední menu co nejlépe zakončili scénografickým a lahodným dezertem, můžete si připravit krémový koláčkrásný a osobitý dort, opravdu dokonalý dezert na oslavu zvláštní příležitosti.

The post Elegantní oběd: menu pro dobrý dojem appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek