Filé na kmínu, másle, česneku a paprice recept

6 měsíce starý 22
Filé na kmínu, másle, česneku a paprice recept

Filé na kmínu, másle, česneku a paprice recept

Rybí filé na másle je opravdu chutné rychlé jídlo v podobě zdravého oběda. Jako přílohu použijeme vařené brambory nebo jemnou bramborovou kaši.

Přehrát video filé na kmínu, másle, česneku a paprice


Suroviny:

  • 1 stroužek česneku

  • 2 plátky citronu

  • 4 filety z aljašské tresky

  • sůl

  • kmín celý

  • pepř

  • 1/2 lžičky sladké mleté papriky

  • PŘÍLOHA:
  • vařené brambory nebo bramborová kaše

Tipy:

Člověk by měl zařadit ryby do svého jídelníčku a pravidelně je konzumovat alespoň dvakrát týdně.

Při kupování rybího filé čteme obal, aby obsahovalo co nejméně vody.

Rybí filé se v kuchyni také připravuje pečené nebo obalované v trojobalu a smažené jako řízek.

Přehrát recept jako video:
video

2022-05-05

Vaříme s mozkem Vaříme s mozkem - Hlavní jídla Zdroj