Focaccias a focaccias: ty nejchutnější recepty, které můžete okamžitě vyzkoušet

před 10 měsíce 88
Focaccias a focaccias: ty nejchutnější recepty, které můžete okamžitě vyzkoušet

Chutné a dobré pro každou příležitost recepty na focaccia a koláčky které v této kolekci navrhujeme, jsou jednoduché na výrobu a uspokojí všechny chutě! Mouka, voda a pár dalších ingrediencí vám umožní chrlit opravdové lahůdky, dokonce i na pánvi. Pojďme zjistit, které to jsou!

Začněme tradičními recepty jako focaccia z Apulie s olivami a cherry rajčaty a hle sicilská sfincione, na půli cesty mezi pizzou a focaccia. Poté přejdeme k Janovský plochý chléb s olejem, legendární fugassakterý můžete podávat u doprovodného stolu Cizrnová mouka.

Výborná jako náhrada chleba Měkká focaccia kterou můžete rychle a snadno obohatit její přeměnou focaccia se stracchinem. Ale pokud nechcete zapínat troubu, můžete si připravit na pánvi smažená focaccia plněné vařenou šunkou a provolou. Toto je varianta focaccia plněná šunkou a mozzarelloua pokud máte Thermomix, můžete recept také vyzkoušet focaccia plněná cibulí, bramborami a rajčaty.

The post Focaccias a focaccias: ty nejchutnější recepty, které můžete okamžitě vyzkoušet appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek