Gougere – sýrové jednohubky z odpalovaného těsta - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 roky 281


Už jste někdy slyšeli název „gougère“? 🤔 Pokud ještě ne, o mnoho jste přišli, tak to pojďte napravit! Gougère je něco jako sýrová profiterolka, tedy francouzská jednohubka z odpalovaného těsta. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video recept, abyste si ji mohli připravit i doma a oslnit s ní všechny své silvestrovské hosty. 🥳 Zjistíte, jak připravit odpalované těsto (je to snazší, než jste si určitě mysleli) i jak ho doplnit čedarem a sýrem s modrou plísní. Pečení trvá jenom 15 minut a pochutnat si můžete buď jen tak, nebo třeba se svou oblíbenou pomazánkou. 😋 S čím si je dáte vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/gougere-syrove-jednohubky-z-odpalovaneho-testa Suroviny: - 250 g vody - 80 g másla - sůl - pepř - mleté chilli - špetka muškátového oříšku - 150 g hladké mouky - 5 vajec „M“ - 130 g cheddaru - 120 g sýra s modrou plísní




Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek