Grilovací klobásky ze zabijačky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 2 roky 220


Ať už jste na zabijačce, nebo jste si domů pořídili pěkný kus vepřového a nevíte, co s ním, připravte si výborné domácí grilovací klobásky. 🌭 Šéfkuchař Roman Paulus ví, jak na to, a nezdráhá se to prozradit! Samotná příprava klobásek je snadná záležitost – kromě masa budete potřebovat hlavně jen něco, čím je okořeníte. 🐷 Roman Paulus je dělá s pálivou paprikou a jarní cibulkou, ale při jejich přípravě využijete všechno, co máte rádi – koriandr, římský kmín, česnek nebo třeba i sušená rajčata. Klobásky samotné pak naplňte nejlépe do skopového střívka. Nakonec nezbývá nic jiného, než si na nich pochutnat. 😋 Už jste si někdy vyzkoušeli udělat vlastní grilovací klobásky? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/grilovaci-klobasky-ze-zabijacky Suroviny: - 2 kg nahrubo mleté vepřové plece - sůl - pepř - 200 ml vody - mletá pálivá paprika - lahůdková cibulka




Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek