Ať už jste na zabijačce, nebo jste si domů pořídili pěkný kus vepřového a nevíte, co s ním, připravte si výborné domácí grilovací klobásky. 🌭 Šéfkuchař Roman Paulus ví, jak na to, a nezdráhá se to prozradit! Samotná příprava klobásek je snadná záležitost – kromě masa budete potřebovat hlavně jen něco, čím je okořeníte. 🐷 Roman Paulus je dělá s pálivou paprikou a jarní cibulkou, ale při jejich přípravě využijete všechno, co máte rádi – koriandr, římský kmín, česnek nebo třeba i sušená rajčata. Klobásky samotné pak naplňte nejlépe do skopového střívka. Nakonec nezbývá nic jiného, než si na nich pochutnat. 😋 Už jste si někdy vyzkoušeli udělat vlastní grilovací klobásky?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/grilovaci-klobasky-ze-zabijacky
Suroviny:
- 2 kg nahrubo mleté vepřové plece
- sůl
- pepř
- 200 ml vody
- mletá pálivá paprika
- lahůdková cibulka