Grilování v polovině srpna, přestaňte zabíjet maso! Zde je návod, jak ho dokonale uvařit

před 1 rok 131
Grilování v polovině srpna, přestaňte zabíjet maso! Zde je návod, jak ho dokonale uvařit

Rozhodli jste se uspořádat příjemné grilování v polovině srpna? Když maso uvaříte špatně, zkazíte si den! Zde jsou nejlepší triky.

Udělat jeden BBQ grilování pod širým nebem patří k nepostradatelným zvykům Italů 15. srpna a s největší pravděpodobností jste se i vy rozhodli s rodinou či přáteli takto strávit den 15. srpna. Ale k dokonalému grilování musíte být velmi opatrní do některých detailů, které by se neměly podceňovat. Riziko je zničení masa nesprávným vařením.

Pak si přečtěte všechny naše rady, abyste neudělali žádnou chybu a mohli si pochutnat na vynikajícím grilovaném mase, propečeném k dokonalosti, krásně propečeném zvenku a měkkému uvnitř, nikdy suchém, ale krásně šťavnatém. Jsme si jisti, že se z vás stane skutečný odborník! Zde je vše, co musíte udělat (nebo neudělat).

Jak udělat grilovačku v polovině srpna bez chyb

Zde se společně rychle podíváme, jaké jsou triky, které ten, kdo chce grilovat maso, musí dokonale znát. Nesmíte podcenit žádný aspekt, protože BBQ je umění a jako každé vaření musíte vědět, co děláte, abyste neimprovizovali a nedělali problémy.

Například nejprve začneme od výběr z maso k pečení na grilu. I když si tedy můžete myslet, že jakýkoli druh masa je dokonalý, klíčovým faktorem je rozmanitost. Je zřejmé, že můžete grilovat jakýkoli druh masa, to máte pravdu, ale pro vynikající gril se musíte odvážit a změnit, takže se neomezujte na hovězí steaky, ale použijte vepřové, jehněčí, kuřecí, krůtí atd.

V tomto okamžiku musí být gril zorganizovaný, nezapomeňte, že maso nesmí být nad plamenem v přímém kontaktu, ale že uhlíky musí být vždy udržovány živé. Pokud používáte dřevěné uhlí, je to jednodušší, pokud používáte dřevo, buďte opatrní. Když už jsme u dřeva, musí být vhodné pro vaření potravin. Nejlepší je to z oliv a buku.

Výborný nápad je také nějaké připravit grilovaná zelenina k masu. Nenechte si ujít houby, lilek, cukety, papriky a brambory.

A nyní se dostáváme k praktičtějším radám. Maso na grilování nesmí být studené lednice, ale při pokojové teplotě, takže vyndejte včas. Aby to bylo chutnější, můžete ho marinovat v oleji, česneku a aromatických bylinkách.

Chcete-li vařit, začněte s masem, které trvá nejdéle, asi hodinu, jako je kuřecí maso a žebra, poté přidejte klobásy a vepřové kotlety, které se vaří za 20 minut. Nakonec na gril dejte maso, které se má propéct nebo které musí zůstat měkké. A přečtěte si ostatní rady ohledně dokonalého grilování které jsme pro vás shromáždili.

The post Grilování v polovině srpna, přestaňte zabíjet maso! Zde je návod, jak ho dokonale uvařit appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek