Grilovaný sýr s česnekem a pálivou papričkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 69


Grilování sýru je jednoduché a zábavné. 🧀 A zavděčíte se tak nejenom vegetariánům, ale i všem ostatním, kteří si rádi dopřejí pauzu mezi masovými chody. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na grilování sýru s bílou plísní – camembertu. Ke grilování použijete alobal a kromě samotného sýru ještě další dobroty – česnek, šalotku, chilli papričku a dva druhy paprikového koření – uzenou a pálivou mletou papriku. 🌶️ Na výsledném rozteklém sýru si pak nejvíce pochutnáte s rozpečenou bagetkou a brusinkovou omáčkou. 😋 Jak máte grilovaný sýr nejraději vy? Suroviny: · 4 lžičky extra panenský olivový olej · 4 sýr s bílou plísní (camembert) · 4 stroužky česnek · 60 g šalotka · 30 g pálivá paprička (jalapeños) · 1 lžíce mletá uzená paprika · 1 lžíce mletá pálivá paprika · 2 větvičky čerstvý tymián · sůl · pepř · 2 francouzská bageta (případně bezlepková) · 4 lžičky brusinková zavařenina A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/grilovany-syr-s-cesnekem-a-palivou-paprickou

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:10 Vložení sýra do alobalu, pomazání olejem 0:24 Vrstvení přísad a bylinek na sýr, do alobalu 1:08 Zabalení 1:25 Vložení do grilu a rozpečení 1:38 Vyndání sýru a hotovo 1:51 Příprava bagety 2:02 Doplnění brusinkami 2:07 Závěr

Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Přečtěte celý článek