Halloween v Americe: tradiční recepty na 31. října

před 10 měsíce 101
Halloween v Americe: tradiční recepty na 31. října

Co jíme v Americe na Halloween? Jaké recepty připravujete? Vydejme se na virtuální prohlídku gastronomických tradic Spojených států a společně je objevme recepty na tradiční pokrmy které se přinášejí na stůl 31. října. Jednoznačně kralují dezerty s dýní a čokoládou.

Sladké halloweenské recepty v Americe

Fotografie Shutterstock | Michajlovský

Na Halloween v Americe nejoblíbenější recepty jsou věnovány těm, kdo mají chuť na sladké. Připravuje se totiž mnoho dobrých zákusků, které dětem dělají radost.

Stejně jako mnoho druhů Halloweenské sušenky obecně se další sladkosti připravují s jablky a lahodnými dýňovými koláči, které se nyní staly symbolem oslav 31. října. Pokud tedy chcete udělat halloweenskou noc nezapomenutelnou, zde jsou americké sladkosti, které si můžete připravit i vy!

Mezi Halloweenské dorty zmiňujeme také Devil’s Food Cakecož je dezert z čokoládového piškotového dortu plněného čokoládovým pudinkem a politý čokoládovou polevou.

Další typický pokrm období, které končí Halloweenské menu a Milionářské křehké pečivo, tedy sladkosti složené ze základu křehkého těsta, mezivrstvy karamelu a čokoládové polevy. Zkrátka bohatší varianta klasiky Sušenka skotského původu.

The post Halloween v Americe: tradiční recepty na 31. října appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek