Halloweenské dezerty: 14 jednoduchých, rychlých a chutných receptů

před 10 měsíce 69
Halloweenské dezerty: 14 jednoduchých, rychlých a chutných receptů

Fotografie Shutterstock | Elena Schweitzerová

THE Halloweenské sladkosti V noci 31. října je toho mnoho, co můžete nabídnout: od sušenek po muffiny, od dortů po cupcaky. Všechny tyto, které navrhujeme na následujících stránkách, jsou rychlé a snadné recepty, které jsou ideální pro obohacení a Halloweenské menu pro děti, ale i pro dospělé. V každém případě jsou perfektní i pro ty, kterým výroba pečiva není cizí.

Pro větší scénografický efekt se také podívejte na jak vyzdobit halloweenský stůlpak vytvořit svůj děsivější lahůdky budete muset popustit uzdu své fantazii a dát život super strašidelné sladké dekorace! Můžete použít barevnou polevu, sypání nebo vytvořit malé ozdoby sladkosti s cukrová poleva.

Jde především o to druhé jsou vhodnější pro halloweenské dezerty protože díky nim můžete vytvářet strašidelné pavučiny nebo zdobit sušenky ve tvaru duchů, netopýrů, bezzubých dýní a všech symbolických prvků večírku!

Sušenky na Halloween… nejděsivější

Fotografie Shutterstock | Viděl

THE sušenky, které lze připravit na Halloween je jich tolik! Uvnitř jednoduché a drobivé křehké těsto nebo s barevná polevas konkrétní tvary nebo měkký které se rozplývají v ústech: zde jsou nejlepší recepty, které můžete vyzkoušet Halloweenská párty ze dne 31. října.

Prsty čarodějnice

Fotografie Shutterstock | 5 sekund Studio

Jak děsivé! Pojďme na skvělý začátek s jedním z nejděsivější sušenky připravit se na halloweenskou noc. The Čarodějnické prsty jsou bohové děsivě tvarované sladkosti useknutých prstů z křehkého těsta s krví (jahodový sirup) a monstrózních nehtů (pražené mandle). Určitě udělají velkou scénu!

Halloweenské muffiny: nejrychlejší dezerty

Fotografie Shutterstock | Arina P Habich

THE muffin které byste mohli připravit, jsou všechny super chutné a aby byly ještě chutnější, můžete mezi ingredience zařadit čokoládu nebo dýni, sezónní zeleninu typickou pro halloweenskou párty.

Důležité, stejně jako u cukroví a všech halloweenských sladkostí obecně, je věnovat čas dekoracím aby byly vhodné na večírek. Muffiny se pak mohou stát základem dalších receptů, například choreografií Halloweenský dort praskne které vidíte na fotografii výše.

Klasické halloweenské muffiny

Fotografie Shutterstock | wideonet

Jemné a voňavé díky přídavku hořkého kakaa a citronové šťávy, tzn klasické halloweenské muffiny jsou to velmi chutné sladkosti, bohové měkké muffiny sloužit na vaší halloweenské párty a udělal děsivý ze série jednoduchých dekorací vyrobených polevou.

Strašidelní pavouci

Fotografie Shutterstock | Elena Shashkina

Pokud máte málo času a chcete nějaký rychlé dezerty na Halloween Tento recept je určitě pro vás. Některé budete moci vytvořit během chvilky děsiví pavouci také s i hotové muffiny které koupíte v supermarketu. Kliknutím na výše uvedený odkaz objevítetajná přísada že musíte udělat pavoučí nohy!

Čokoládové muffiny bez lepku

Fotografie Shutterstock | etorres

Pokud trpíte v nesnášenlivost lepku nenechte se odradit, i pro vás máme sladký halloweenský recept! THE Bezlepkové čokoládové muffiny na Halloween jsou velmi chutnou pochoutkou i pro ty, kteří dbají na svou postavu a přesto si chtějí dopřát super chutná dobrota.

Halloweenské vložky do muffinů

Nemáte k dispozici i vložky pro naše nejlepší recepty na muffiny? Nebojte se, na prodej za cenu super přijatelná cenamůžete si zakoupit opakovaně použitelné formy, protože jsou vyrobeny ze silikonu (lze je tedy mýt i v myčce) ideální pro přípravu spousty muffiny na Halloween a pro jakoukoli jinou příležitost!

Speciální a snadno vyrobitelné halloweenské košíčky

Fotografie Shutterstock | Moje Lit’l Eye

THE Halloweenské koláčky (zde najdete sbírku nejlepších receptů na cupcaky) nejsou nic jiného než muffiny zdobené polevou, polevou, smetanou nebo smetanou. Jsou ideální pro obarvení vašeho stolu a následujících receptů jsou jednoduchénemusíte být odborník design dortu abychom je mohli realizovat. Zde jsou recepty, které vám doporučujeme připravit pro vaše tematické večírky.

Mini halloweenské koláčky

Fotografie Shutterstock | Elena Veselová

Osvědčený recept na přípravu bohů malé košíčky na zdobení tématické. Proč dělat bohy mini cupcakes na Halloween? Protože s malými rozměry, jako jsou u mini pečiva, budete mít mnohem méně námahy na jejich zdobení a následně se budete moci snáze věnovat detailům.

Ghost cupcake

Fotografie Shutterstock | mariva2017

Děsivé, ale ne příliš, proto vhodné na halloweenské párty pro děti, tzn košíček duchů Připravují se asi za hodinu a jsou vyrobeny s hořkým kakaem v těstě a zdobené cukrovým krémem, aby získaly „duch“ efekt jako topper. Uvidíte, vyprodají se!

Košíček ‚Roztrhané oči‘

Fotografie Shutterstock | Elena Schweitzerová

Strašidelné a chutné: jistě si získají vaše hosty! Zabývá se to nějaké košíčky s roztrhanýma očima, velmi voňavé díky vanilinu v těstě a zdobené gumovými bonbony, potravinářským barvivem a polevou, aby měly tvar „vytrhaných očí“.

Halloweenské cupcakové dekorace

Pokud nemáte čas se věnovat strašidelné dekorace pro vaše halloweenské koláčky: díky praktickým párátkům jste si je mohli koupit hotové a během okamžiku je přidat do cukroví. Na Na Amazonu najdete spoustu topperů ideální pro halloweenské dezerty, stejně jako tyto na fotografii níže.

Halloweenské dorty a sladkosti s dýní

Fotografie Shutterstock | Arina P Habich

Dýně je zelenina Halloween symbolpokud tedy pořádáte menu na halloweenskou večeři, jedno z nich nesmíte vynechat nejkrásnější scénické halloweenské dorty! Pokud chcete jednoduchý recept na přípravu a dezert na bázi dýně, sesbírali jsme tři sladké recepty, díky kterým budete vypadat skvěle. Navíc jsou velmi užitečné pro použijte dužinu z dýní které jste vykopali, abyste získali Halloween Jack O‘ Lanternslavné osvětlené lucerny.

Dýňový tvarohový koláč

Fotografie Shutterstock | Olyina V

Není to typický halloweenský dezert, ale my vám ho navrhujeme, protože chutné a snadné na přípravu. Tam dýňový tvarohový koláč Připravuje se s piškotovým základem a je obzvlášť voňavý díky skořici. Vyzkoušejte recept, nebudete litovat! A pokud chcete vědět vše triky pro vaření dýně k dokonalosti nenechte si ujít náš speciál!

Tiramisu s dýní a pomerančem

Fotografie Shutterstock | Ahanov Michael

Tak jako Dezert na téma Halloween můžete připravit a tiramisu s dýní místo klasického tiramisu s kávou. Použijte tvary jako netopýři nebo dýně na posypání kakaem na povrchu. Zvláštní a super čerstvý receptbýt doprovázen dobrým domácí likér.

Dezert z dýně a amaretti

Fotografie Shutterstock | teleginatanie

Jednoduchý recept, který si připravíte s originálními ingrediencemiideální pro podávání na konci jídla, možná doplněné kopečkem zmrzlina fiordilatte, než na snídani s dobrým espresso cappuccinem. The dýňový dezert a amaretti sušenky to je lahodný dort které můžete připravit i po Halloweenu!

Halloweenské sladkosti s termomixem

Fotografie Shutterstock | Michajlovský

Pokud máte možnost využít slavný kuchyňský robot le Následující recepty jsou velmi rychlé k přípravě halloweenských dezertů s Thermomixem. A také je procházet další nejlepší recepty na halloweenský termomix najít ještě více inspirace pro vaše kuchyňské výtvory!

Halloweenské pusinky

Fotografie Shutterstock | Julia Pajumae

Připravte bohy pusinky duchové s Thermomixem je to opravdu snadné, pokud budete postupovat podle receptu Halloweenské pusinky Thermomix a správnou radu. Důležité, pokud je chcete naservírovat na téma dětské párty, je, že je zdobí monstrózní, ale zábavné obličeje.

Dýňový plumcake

Fotografie Shutterstock | Alexandra Anschizová

Nadýchaný dezert na Halloween zůstává velmi měkký a můžete ji jíst i druhý den k snídani. Zvláštnost tohoto receptu Dýňový švestkový koláč že platí i pro přípravu slaného švestkového koláče na bázi dýně. Perfektní dezert pro znovu použít všechnu dužinu který jste získali vydlabáním dýně, aby byla ohavná.

The post Halloweenské dezerty: 14 jednoduchých, rychlých a chutných receptů appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek