Hamburgerové bulky s tangzhongem

před 1 rok 236


Sehnat v obchodech a pekárnách kvalitní hamburgerové bulky není vždy úplně snadné. Pokud nemáš dobrého dodavatele, je nutnost naučit se péct vlastní. Já vyzkoušel recept podle Florentýny Zatloukalové, která využívá v receptu tangzhong. Více o něm najdeš tady: https://www.pekarnomanie.cz/tangzhong/. A s domácími bulkami ty hamburgery pak jinak chutnají 🍔😉. Suroviny: 350 g hladké mouky (20 g do tangzhongu, 10 g do kvásku) 225 ml vlažného mléka (125 ml do kvásku, 100 ml do tangzhongu) 30 g čerstvého droždí 25 g cukru krupice (10g do kvásku, 15 g do těsta) 8 g soli 1 vejce pokojové teploty 2 žloutky pokojové teploty (1 do těsta, 1 na potření) 50 g másla pokojové teploty 1 lžička oleje
Kuchařku koupíte tady: https://www.mmgbutik.cz/doplnky-do-kuchyne/tehotnej-kuchar-chaluj-lip--kucharka/

Těhotnej kuchař Těhotnej kuchař - video recepty Přečtěte celý článek