Hledáte levnou dovolenou? Zde zaplatíte 10 eur za hotel a 1 euro za večeři a je to krásné

před 10 měsíce 60
Hledáte levnou dovolenou? Zde zaplatíte 10 eur za hotel a 1 euro za večeři a je to krásné

Vysněná nízkonákladová dovolená, kterou si můžete rezervovat na letní dovolenou a za kterou zaplatíte velmi málo: zde je momentálně nejvyhledávanější destinace.

Letní prázdniny nejsou tak daleko, jak se zdá! Příchod jara dává celé Itálii zažít to, co bude bezpochyby horké a dusné léto, které si žádá vzdálené dovolené na kouzelných místech. Ekonomická krize nám však brání ve velkém snění a letos bude pro mnohé rodiny těžké dovolit si pořádný výlet. To proto, že to ještě nevíte nejvyhledávanější destinace současnosti!

Místo dechberoucí krásy, neuvěřitelné krajiny, dobrého jídla a všeho, co potřebujete pro vysněnou, relaxační a regenerační dovolenou. Ale dobrá zpráva je, že stojí to velmi málo: nízká cena neznamená, že se musíte spokojit s druhým nejlepším, letos můžete mířit vysoko i s malou kapsou. Zde je místo, kam musíte jít.

Nízkonákladová vysněná destinace pro vaši letní dovolenou: jedenáct eur a zaručená spokojenost!

Nejoblíbenější destinace současnosti vám umožní vysněnou dovolenou za nízkou cenu: je to pohádkový ostrov Palawan, s velmi bílými a slunečnými tropickými plážemi, spoustou křišťálově čistého moře, palmami a Tiki barem, kde si můžete v klidu vychutnat Mojito. Je tu něco pro všechny chutě: pokud milujete sport a poznávání přírody, můžete šnorchlovat a objevovat mořské krásy potápěním s odbornými instruktory, kteří vám mohou pomoci.

Pokud hledáte jen zasloužený relax a dobré jídlo, můžete jíst a spát za velmi málo: i jen od 1 až 5 eur! Je to proto, že měna, filipínské peso, je oproti euru značně znehodnocena a z tohoto důvodu je kurz velmi výhodný. Ve skutečnosti na velmi luxusní garsonku stačí sotva 500 eur, přímo v centru. I když jste měli v úmyslu změnit svůj život a navždy se odstěhovat, tedy celkově.

Kromě toho, pokud máte rádi přírodu, můžete také přemýšlet o cestě do Da Nang, malého města v srdci Vietnam, plné prosluněných pláží, levných pokojů a tisíce způsobů, jak prozkoumat skutečné a autentické krásy této oblasti a také se oddat extrémním i neextrémním sportům, pro ty odvážnější a odvážnější. Vynikající pro surfaře, vzhledem k úchvatnému moři a velkým vlnám, na kterých můžete létat naprosto svobodně.

The post Hledáte levnou dovolenou? Zde zaplatíte 10 eur za hotel a 1 euro za večeři a je to krásné appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek