Recept na hovězí kýtu na česneku s rýží. Vynikající úprava hovězího masa která Vám hodně zachutná. Hovězí maso je stále více oblíbené. Doporučujeme, tento recept určitě vyzkoušejte.


Ingredience:
750 g hovězí kýta
1 velká cibule
7 stroužků česneku
sůl
pepř
plnotučná hořčice
1 lžíce hladké mouky
olej
drcený kmín
0,5 l hovězí vývar nebo voda
Tipy:
Hovězí maso na česneku můžeme podávat kromě rýže i například s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.
Kdo má rád opravdu intenzivní chuť a vůni česneku, tak může přidat před koncem ještě prolisovaný stroužek čerstvého česneku.
Pokud by byla omáčka ke konci příliš řídká, tak jí zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a důkladně ještě převaříme.