Jak rozbourat zvěřinu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 148


Zvěřina je maso, na kterém si dokáže leckdo pochutnat, ale jen dobrý kuchař či řezník ho zvládne i připravit! 🤔 Přidejte se spolu se šéfkuchařem Romanem Paulusem k těm, kteří si s vysokou zvěří vědí rady, a naučte se jelena, srnce nebo daňka správně zbourat – tedy naporcovat. 🦌 Bourání zvěře je překvapivě jednoduché a stačí vám k tomu znát jenom několik základních triků. Ve výsledku budete mít perfektně oddělené plece, kýty, žebra, krk i nejlepší a nejoblíbenější hřbet. Pak už zbyde jen vymyslet, co z jednotlivých částí uvařit. 😋 Jakou část zvěřiny máte nejraději vy? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-rozbourat-zverinu

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:15 Rozdělení daňka na části 0:22 Oddělení plece 0:46 Kýty 1:16 Žebra 2:00 Oddělení krku od hřbetu 2:30 Jak zpracovat jednotlivé části

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek