Zvěřina je maso, na kterém si dokáže leckdo pochutnat, ale jen dobrý kuchař či řezník ho zvládne i připravit! 🤔 Přidejte se spolu se šéfkuchařem Romanem Paulusem k těm, kteří si s vysokou zvěří vědí rady, a naučte se jelena, srnce nebo daňka správně zbourat – tedy naporcovat. 🦌 Bourání zvěře je překvapivě jednoduché a stačí vám k tomu znát jenom několik základních triků. Ve výsledku budete mít perfektně oddělené plece, kýty, žebra, krk i nejlepší a nejoblíbenější hřbet. Pak už zbyde jen vymyslet, co z jednotlivých částí uvařit. 😋 Jakou část zvěřiny máte nejraději vy?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-rozbourat-zverinu
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes
0:00 Úvod
0:15 Rozdělení daňka na části
0:22 Oddělení plece
0:46 Kýty
1:16 Žebra
2:00 Oddělení krku od hřbetu
2:30 Jak zpracovat jednotlivé části