Vidíme jak vařit tuřín s těmito lahodnými recepty, ve kterých jsou hlavními hrdiny. Tato zelenina je často podceňována, zdá se, že stojí za málo (odtud ta pověstná „tuřín“), ale ve skutečnosti nám umožňuje přinést na stůl chutné a výživné pokrmy! The recepty s tuřínem které navrhujeme, jsou užitečné pro vaření této dobré zeleniny a především hospodářskývynikající v salátech, ale ještě chutnější, když se vaří na mnoho různých způsobů!
Tam tuřín je to hlíza, která patří do čeledi zelí a jeví se bílá nebo fialová. Nepleťte si to s celerkterý je místo toho z celerové rodiny a má jinou chuť.
Jak jsme již řekli, je možné tuto zeleninu konzumovat syrovou, ale tuřín můžete také napařit a dochutit olejem a aromatickými bylinkami. Vařené jsou výborné glazované vodnice a tuřínová polévka. Zatímco jste v pánvi, vyzkoušejte recept smažená dýně, brambory a tuřín.
V troubě doporučujeme recepty z gratinovaný tuřín se šafránem narodil se v Tuřínový koláč s mlékemchutné jídlo vynikající jako druhý chod nebo jako příloha k masitým pokrmům.
The post Jak vařit tuřín: nejlepší recepty appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.