Proč by někdo chtěl, aby vykostěné kuře vypadalo stejně jako před vykostěním? 🤔 Třeba proto, aby ho pak naplnil nebo z něho připravil výbornou kuřecí roládu! Návod na precizní vykostění kuřete, aby neztratilo svůj původní tvar, připravil šéfkuchař Roman Paulus. 👨🍳 Naučíte se, kudy správně vést řezy, jak hladce vytahovat kosti i jak výsledné kuře připravit na pečení s nádivkou. Dozvíte se i triky, díky kterým budete moct připravit i skvělou kuřecí roládu, která bude rovnoměrně vysoká a která bude obsahovat v každém plátku všechno, co má. 🐔 A co vy, dáte si raději kuřecí roládu, nebo kuře s nádivkou?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-vykostit-kure-na-plneni-ci-roladu
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Timecodes
0:00 Úvod
0:22 Odříznutí křídel
0:42 Naříznutí od zad a postupné vykostění
2:46 Vykostění vrchní stehenní kosti
3:02 Naplnění kuřete
3:46 Příprava na roládu
4:22 Rolování rolády