Jak vykostit kuře na plnění či roládu - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

před 1 rok 168


Proč by někdo chtěl, aby vykostěné kuře vypadalo stejně jako před vykostěním? 🤔 Třeba proto, aby ho pak naplnil nebo z něho připravil výbornou kuřecí roládu! Návod na precizní vykostění kuřete, aby neztratilo svůj původní tvar, připravil šéfkuchař Roman Paulus. 👨‍🍳 Naučíte se, kudy správně vést řezy, jak hladce vytahovat kosti i jak výsledné kuře připravit na pečení s nádivkou. Dozvíte se i triky, díky kterým budete moct připravit i skvělou kuřecí roládu, která bude rovnoměrně vysoká a která bude obsahovat v každém plátku všechno, co má. 🐔 A co vy, dáte si raději kuřecí roládu, nebo kuře s nádivkou? A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem! Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu: https://kuchynelidlu.cz/recept/jak-vykostit-kure-na-plneni-ci-roladu

Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/

Timecodes 0:00 Úvod 0:22 Odříznutí křídel 0:42 Naříznutí od zad a postupné vykostění 2:46 Vykostění vrchní stehenní kosti 3:02 Naplnění kuřete 3:46 Příprava na roládu 4:22 Rolování rolády

Lidl Lidl - Kulinářská akademie pokročilí Přečtěte celý článek