Kde se nachází restaurace Claudio Amendola: ceny a menu

před 11 měsíce 84
Kde se nachází restaurace Claudio Amendola: ceny a menu

Víte, kde se nachází restaurace Claudio Amendola? Pojďme zjistit všechny podrobnosti o restauraci přátelského římského herce a režiséra.

Claudio Amendola má rád restauratérské podnikání a pokud by jeho kariéra herce a režiséra náhle skončila, určitě by věděl, jak se postavit na nohy, vzhledem k tomu, že do tohoto odvětví již léta investoval. Víte, kolik restaurací má Claudio Amendola? Celkem otevřel tři a dnes má pod palcem dvě restaurace. Pokud vás zajímá, kde jsou, čtěte dál!

Claudio Amendola dosáhl mnoha úspěchů ve světě zábavy, herec na velkém i malém plátně a režisér oceňovaný generacemi cinefilů. Ale má také velkou vášeň pro vaření, a to natolik, že to bylo v roce 1990, kdy otevřel svou první restauraci. Dnes vlastní dvě restaurace. Tady je, kde jsou, co jíte a jaké jsou ceny.

Restaurace Claudia Amendoly a jeho vášeň pro vaření

Vraťme se o krok zpět a než se podíváme, kde se nachází poslední restaurace, kterou otevřel Claudio Amendola, povíme si o té, kterou otevřel v roce 2010, tedy oOsteria del Parco ve Valmontone. Návrh šéfkuchaře se pohybuje mezi klasickou římskou a lazijskou kuchyní, s vpády do tradiční kuchyně všech regionů Itálie. V restauraci na Via della Pace ve Valmontone v provincii Řím můžete ochutnat vynikající předkrmy z uzenin a sýrů, Artyčoky ve stylu Giudia a klasická smažená jídla jako např Olivy Ascolisupplì a zelenina.

A pak ještě první chody jako rizoto, noky, šedé (11 eur) a čerstvé těstoviny s ručně rolovaným vaječným listovým těstem. Druhé chody zahrnují grilované maso, jako je jehněčí, ovčí pečeně (osm kusů, 10 eur), klobásy, straccetti a picanha (18 eur). Bílé a červené pizzy (od 5 do 10 eur) a dezerty jsou v nabídce à la carte.

Claudiova druhá restaurace , ten, který byl slavnostně otevřen loni 25. listopadu 2022, se nachází v Římě, na via della Frezza na čísle 64-66 (ex Verace Sudd), poblíž Piazza Augusto Imperatore, ve čtvrti Campo Marzio. Je nazýván Frezza – Cucina de Coccioa je to jakási krčma, která chce vzdát hold římské kuchyni.

Tento místo přátelství a volného času kde zákazníci“mohou se cítit pohodlně a dobře jíst” navrhla Amendola jako místo, kde můžete ochutnat tradiční pokrmy z vynikajících surovin.

Tam vaření v hrnci dělá z mnoha jídel na jídelním lístku opravdu mimořádných. Na začátku byla tvorba pokrmů svěřena šéfkuchaři Davide Cianettimu, nyní je v kuchyni šéfkuchař Gianluca Passi.

Ceny

V restauraci Frezza si můžete vychutnat menu sestavené z jídel typické římské a lazijské tradiční a klasické ale je tam i pizza. Zřejmě římská pizza (margherita 9 eur). Smažená bomba ve stylu Norma, cacio e pepe, s dršťkami nebo ocasem stála 6 eur za kus. Těstovinyrajčata a slanina, sýr a pepř, máslo a ančovičky, carbonara, stojí 14 eur. 16 eur je cena hovězí oháňka, přičemž za kuře s paprikou zaplatíte 14 eur. A mezi dezerty, tiramisu stojí 8 eur.

The post Kde se nachází restaurace Claudio Amendola: ceny a menu appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek