Lehké vánoční menu: 20 lehkých jídel na Vánoce

před 10 měsíce 79
Lehké vánoční menu: 20 lehkých jídel na Vánoce

Vánoce byly vždy synonymem prostřených stolů a znovu sloučených rodin, tak jsme si řekli, že vytvoříme a Vánoční menu, které potěší každého, lehké a se spoustou pokrmů k přípravě jak na Štědrý večer, tak na oběd 25. prosince. Vyžeňme vše, co má majonézu nebo bešamel a zaměřme se na to syrové potraviny a lehké vaření nebo péct což nám také umožní zkrátit čas u sporáku na polovinu.

Pojďme se společně podívat na ty nejlepší recepty na vytvoření dokonalého vánočního menu s bohy lehké nádobí ale velmi chutné! Začněme od předkrmů až po ty nejchutnější a nejdietnější dezerty.

Lehké vánoční předkrmy

Fotografie Shutterstock | bogonet

Maso, ryby nebo zelenina? Některé jsme hledali nízkokalorické recepty abychom vám nabídli více alternativ pro vaše předkrmy. To neznamená, že se musíte vzdát chuti, protože jsou to všechno chutné předkrmy a také lehké!

Už jste je někdy ochutnali? Jsou super chutné a také ideální k podávání finger food během vánočního aperitivu.

Vánoční recepty: lehké první chody

Fotografie Shutterstock | Alessio Orru

Těstoviny a dieta jdou málokdy dohromady a každý, kdo se snaží shodit pár přebytečných kil, to dobře ví. Pak jsme nějaké hledali lehký recept abych vám umožnil přinést a lehký, ale stejně chutný první chod.

Nejsou to tradiční vánoční první chody, ale jsou super chutné a vhodné pro ty, kteří nechtějí bloudit (nebo alespoň ne moc!).

Světelné vteřiny na Vánoce

Fotografie Shutterstock | wideonet

Opět to máme jinak nízkokalorické recepty mezi kterými si můžete vybrat na základě masa nebo ryb.

Pokud hledáte vegetariánské recepty, klikněte na odkaz a objevte tisíce chutných a lahodných návrhů.

Nízkokalorické vánoční dezerty

Fotografie Shutterstock | Oksana Mizinová

pandoro, panettone a nugát zdají se přehnané, pokud jde o kalorie, zvláště balené, zkuste udělat vánoční dezert výběr ze sladkých receptů, které jsme pro vás našli.

Ani v tomto případě se nejedná o typické vánoční dezerty, ale jsou stejně chutné a ideální na zakončení štědrovečerní večeře nebo vánočního oběda.

Krásné Vánoce vám všem!

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT:

Fotografie Shutterstock | Štěpánek Fotografie

The post Lehké vánoční menu: 20 lehkých jídel na Vánoce appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek