Marinované vepřové řízky v tatarské omáčce recept

5 měsíce starý 46
Marinované vepřové řízky v tatarské omáčce recept

Marinované vepřové řízky v tatarské omáčce recept

Marinované vepřové řízky jsou díky tatarské omáčce nejen dobře ochucené, ale i šťavnaté a krásně měkké. O to se tatarská omáčka postará. Uvidíte že řízky už nebudete dělat jinak. Základem je samozřejmě kvalitní tatarská omáčka.

Přehrát videorecept marinované vepřové řízky


Suroviny:

  • vepřové krkovice

  • 200 ml tatarské omáčky

  • 3 prolisované stroužky česneku

  • 1 vejce

  • sůl

  • pepř

  • strouhanka

  • olej

  • PŘÍLOHA:
  • vařený brambor, bramborová kaše…

Tipy:

Pokud použijeme při naklepávání masa paličkou igelitový sáček, nebude šťáva z masa stříkat všude po kuchyňské lince.

Kromě vařených brambor můžeme řízky podávat například s bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.

Pokud někomu připadají řízky z vepřové krkovice příliš tučné, tak může použít vepřovou kýtu.

Přehrát recept jako video:
video

2022-06-27

Vaříme s mozkem Vaříme s mozkem - Hlavní jídla Zdroj