Menu pro 6 osob za méně než 20 eur: nejchutnější ekonomické recepty

před 10 měsíce 63
Menu pro 6 osob za méně než 20 eur: nejchutnější ekonomické recepty

Pokud chcete nějaké nápady pro vaše levné menu a ty se divíš co dnes večer vařím pro hosty, aniž byste museli utrácet spoustu peněz, postupujte podle našich návrhů. Dáme vám seznam úsporných receptů, které jsou perfektní, protože suroviny mají nízkou cenu, ale také proto, že jde o vegetariánské menu, tedy bez masa a ryb. Jsou to všechno velmi chutná jídla, jednoduchá a rychlá na přípravu.

Ekonomické menu s nejchutnějšími recepty

Připravili jsme pro vás celé menu pro 6 osob za necelých 20 eur, které připravíte v krátkém čase, s minimální námahou a malou útratou. Ale nezapomeňte také následovat naše tipy pro úsporné vaření sledovat každý den, 12 způsobů, jak ušetřit peníze u stolu a vyjít s penězi!

Předkrmy

Fotografie Shutterstock | Civilní

Spusťte ekonomické menu s receptem Natvrdo uvařené vaječné palačinky s měkkým žloutkem. Jde o neobvyklou variantu natvrdo vařených vajec, ve kterých se vejce se obalí a smaží. Po podání na stůl budou hosté ohromeni krémovou náplní obsaženou uvnitř.

První

Fotografie Shutterstock | Jacek Chabraszewski

Tam těstoviny puttanescanejlépe provést s špagety, je známá také pod názvem těstoviny Belladonna nebo Nobildonna. Je to typický první chod a tradiční neapolský, aulive a chiappariell těstoviny (olivy a kapary). Neuvěřitelně snadné a rychlé na přípravu, také stojí málo a je ideální pro vaření levného menu.

Druhý

Fotografie Shutterstock | oxyzay

Zde je hlavní jídlo této kolekce, a lahodný druhý chod a velmi chutné vyrobené z rostlinných surovin. Mluvíme o vegetariánský bramborový dort připravené s bramborami, cuketami a uzenou scamorzou. A pokud nenajdete cukety, nebojte se, můžete použít špenát!

Bonbón

Fotografie Shutterstock | Pixel Shot

Konečně, pokud hosté nepřinesou dezert, zde je ekonomický dezert, který si můžete přinést na stůl, abyste obohatili své menu. Jde o citronový sorbet lze vyrobit i bez zmrzlinovače, výborný dezert po jídle, který má rád každý!

Nyní, když jste sestavili své ekonomické menu, víte, na co se připravit chutná, ale také levná večeře s přáteliideální pro každou neformální příležitost, kterou můžete strávit společně s lidmi, které máte rádi!

The post Menu pro 6 osob za méně než 20 eur: nejchutnější ekonomické recepty appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek