Meruňkový džem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

2 roky starý 50


Možná se vám na zahradě urodilo příliš mnoho meruněk, možná vám někdo daroval plnou bedýnku a možná jste si jich jen koupili pár kilo v obchodě. 🍑 Jedna z nejlepších věcí, jak s nimi naložit, je vyrobit meruňkový džem. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak takovou meruňkovou marmeládu, jak někteří říkají, připravit, a prozradí vám i několik triků, jak na to, aby meruňky nebyly v džemu úplně rozvařené, ale aby v něm bylo i několik šťavnatých kousků. 😻 Nakonec zjistíte i to, jak sklenice s džemem sterilizovat a příjemně duchutit pomocí bílého rumu nebo jiného dobrého alkoholu a hořící špejle. 🔥 Jaký džem máte nejraději? Napište nám to do komentářů! A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/merunkovy-dzem Suroviny: - 600 g čerstvých meruněk - 300 g krupicového cukru - bílý rum




Lidl Lidl - Kulinářská akademie začátečníci Zdroj