Mléko, které v lednici prošlo nebo se pokazilo: nevyhazujte ho, použijte ho znovu a nepřijdete o vyhozené peníze

před 10 měsíce 153
Mléko, které v lednici prošlo nebo se pokazilo: nevyhazujte ho, použijte ho znovu a nepřijdete o vyhozené peníze

Ta láhev mléka, kterou jste dlouho neotevřeli, konečně vypršela? Nevyhazujte jej: zde je několik způsobů, jak jej inteligentně znovu použít.

bohužel Je těžké mít vše neustále v paměti. V dnešním světě jsme všichni neustále ve spěchu, stále tam a zpět, stále přemýšlíme o práci, schůzkách, termínech, rodině atd. A tak končíme večer úplně zničení a chceme se po prakticky pekelném dni odměnit pár sušenkami a sklenice mléka. Je škoda, že když to nalijeme, vypadá to spíš jako ricotta páchnoucí.

Už je to pryč, tahle láhev mléka se zkazila a již není bezpečný pro lidskou spotřebu. Ve skutečnosti, pokud bychom to zkusili vypít, mohli bychom skončit s malou otravou jídlem, což by vedlo k průjmu, zvracení, bolestem střev a dokonce i horečce. nicméně Není čas plakat nad zkaženým mlékemprotože jak říká fyzikální zákon, který je stejně starý jako pravda: nic se neničí a nic nevzniká, vše se přeměňuje.

A dokonce i tohle hrozné prošlá směs, páchnoucí, nažloutlá a plný nechutností, které byly kdysi vynikajícím nápojem, mohou mít stále svou užitečnost. Musíme být stále více ekologicky udržitelní a využívat vše, co máme, abychom ušetřili peníze a nevytěžovali omezené zdroje naší planety více, než je nutné. Tak tady to je jak znovu použít zkažené mléko.

Zkažené mléko, zde je návod, jak ho znovu použít: už ho nevyhazujte!

Můžeme ještě použít zkažené mléko, to stačí nevkládejte to do úst. Pokud vaříte zkažené mléko s šťáva z jednoho citronumůžete vytvořit sloučeninu, která Je to velmi dobré pro pokožku. Rozetřete to na sebe pomocí vatového tamponu a všimnete si rozdílu. Směs má adstringentní hodnotu, uzavírá póry pokožky a zároveň ji hodně vyživuje.

Pokud ho nemůžeme konzumovat pitím (nebo konzumací vzhledem k jeho konzistenci), jsou tací, kteří mohou. Vaše domácí rostliny vám poděkují! Všechny vitamíny, minerální soli a tuky obsažené v mléce, dokonce i zkažené, jsou neuvěřitelně výživné pro každou malou rostlinu na světě. Zřeďte trochou vody pro pohodlí a pak zalijte své zelené přátele touto velmi chutnou směsí, pro ně.

Kromě Coca-Coly. Můžete také použít zkažené mléko čisté kožené předměty jako staré boty, kožené opasky a pohovky. Stačí do hmoty namočit bavlněný hadřík a poté jemně otřít špinavé kožené věci, které máte doma nebo v garáži, a ujišťujeme vás, že budou jako nové. Pokud je skvrna opravdu tvrdohlavá předmět nechte několik hodin namočený.

The post Mléko, které v lednici prošlo nebo se pokazilo: nevyhazujte ho, použijte ho znovu a nepřijdete o vyhozené peníze appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek