Murder mystery dinner: ideální menu pro zábavu s přáteli

před 10 měsíce 66
Murder mystery dinner: ideální menu pro zábavu s přáteli

Už jste o něm slyšeli a možná jste se už jednoho zúčastniliena se zločinem… Ale pro ty, kteří ještě nevědí, o čem je řeč, řekněme stručně, že je to jedna organizovaná večeře do nejmenších detailů, abyste žili, jako byste byli v noir thrilleru. V praxi je to tak nějak Hra na hraní rolí ve kterém se postavíte do role a detektivní zápasí s řešení zločinu… Všude kolem stolu, na kterém se podává mnoho lahůdek. Jestli chceš taky uspořádejte u vás doma večeři s tajemnou vraždouzde je příklad menu s lahodnými recepty, které si můžete vychutnat s přáteli!

Jídelní lístek s dokonalými recepty na uspořádání večeře s tajemstvím vraždy doma

Fotografie Shutterstock | Davide Angelini

Chcete-li dát všem protagonistům zločinecké večeře možnost volně se pohybovat v prostoru a aktivně se zapojit do děje tím, že se budou vydávat za protagonistu příběhu, doporučujeme vám připravit bufet, nebo spíše dva. Ve skutečnosti můžete svým hostům nabídnout jak slaná, tak sladká jídla. Zde jsou naše návrhy Slané a sladké recepty na večeři s tajemnou vraždou.

Tak co, líbily se vám naše návrhy? Jak vidíte, máte opravdu na výběr, mezi slaná jídla na bázi masa, ryb a zeleniny A lahodné dezerty snadná příprava, kterou má každý rád! Jediné, co musíte udělat, je vymyslet zápletku a odehrát své vražedné záhadné večeře ode dneška a uvařit spoustu dobrých levné recepty, abyste udělali dobrý dojem na své přátele!

The post Murder mystery dinner: ideální menu pro zábavu s přáteli appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek