Nachází se zde nejlepší paella na světě, je to místo, které stojí za alespoň jednu návštěvu

před 10 měsíce 61
Nachází se zde nejlepší paella na světě, je to místo, které stojí za alespoň jednu návštěvu

Můžete spojit vynikající chuť lahodné paelly a návštěvu kouzelného místa. Zde je místo, kde to můžete udělat.

Existuje místo, kde je uchováván stoletý recept na nejlepší paellu Španělska. Jedná se o starobylé místní tradiční jídlo, které chválí i šéfkuchař Dabiz Muñoz. Ve skutečnosti se během dovolené ve Valencii nevyhnete tomu, abyste ochutnali alespoň vidličku legendární paelly, jednoho z nejznámějších tradičních jídel na světě. Mluvíme o jídle zrozeném v chudých španělských kuchyních. Za svůj název vděčí železné pánvi, ve které se vaří, přesněji paella!

Španělské restaurace nabízejí mnoho verzí. Dá se ochutnat zeleninaOf masoOf RybaOf humrOf sépie obecná atd. Nejlepší je však určitě valencijský recept. Zejména ten, o kterém mluvíme, získal mnoho ocenění a podmanil si kreativního génia DiverXo. Restaurace na třetím místě v žebříčku 50 nejlepších restaurací světa 2023. Ve Valencii je mnoho restaurací, které ji nabízejí, ale abyste se nedostali do pasti na turisty, doporučujeme vám zajít do jediné restaurace, která zaručuje vynikající chuť nejlepší valencijská paella.

Zde je místo, kde jíst nejlepší paellu

Dům Carmela je to malé místo, kde se připravuje nejlepší paella v zemi. Od roku 1922 se zde připravují nejchutnější španělské první chody podle receptury a tajemství Dona Carmen. Zakladatelka značky společně se svým manželem Don Jose který tradici zahájil. Dnes se vaření věnuje již čtvrtá generace rodiny. A v receptu nadiktovaném prababičkou se nesmějí chyby.

Místo konání Casa Carmela se zrodilo z chatrče, která sloužila jako šatna pro příležitostné koupající se na pláži ve Valencii. V roce 1922 byla společnost pojmenována po hlavě rodiny Carmen. Následně, kromě nabídky pohostinnosti turistům, Casa Carmela začala nabízet rychlá jídla. Pokračoval v používání ovoce a zeleniny z vlastní zahrady. Ingredience, které doprovázely ryby, které lodě každý den přivážely.

paella skutečný recept, díky kterému si každý bude lízat kotlety (buttalapasta.it)

Jedním z tajemství Casa Carmela je připravovat paellu tak, že ji vždy vaříte pouze s dříví z pomerančovníku. To dává rýži nezaměnitelný kouřový nádech, zvýrazňuje vůni produktů země a zvýrazňuje vůni moře. Od roku 2011 se Toni věnuje rodinnému podnikání. Dědictví, které mu zanechali jeho praprarodiče, uchovává s mimořádnou péčí a obětavostí.

I dnes se paella v Carmelině domě stále dělí ve středu stolu. Konečně velmi sugestivní a charakteristické prostředí dodává ten obohacující dotek zážitek u stolu. Také proto, že zde není nouze o prostory vyhrazené nebo zřízené pro akce či obchodní jednání. Jíst v Casa Carmela je zážitek, který stojí za to potěšit vaše mlsné jazýčky a ochutnat místní specialitu. Jedinečný zážitek!

The post Nachází se zde nejlepší paella na světě, je to místo, které stojí za alespoň jednu návštěvu appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek