Nadýmání břicha: 3 potraviny, kterým se absolutně vyhnout

před 10 měsíce 78
Nadýmání břicha: 3 potraviny, kterým se absolutně vyhnout

Pokud trpíte nadýmáním břicha, existuje několik potravin, kterým byste se měli zcela vyhnout, a to jak k obědu, tak k večeři. Tady je to, co jsou.

Existuje mnoho lidí, kteří jí trpí a doplňky stravy se často používají k nalezení úlevy. Existují však také určitá opatření, která můžete každý den u stolu dodržovat. Ve skutečnosti je výživa zásadní a je přímo příčinou možných nepříjemných pocitů, jako je otok břicha. A tak jsme se v ButtaLaPasta rozhodli vám dát pár rad, jak zmírnit nepříjemné pocity z otoku břicha, níže najdete řadu potravin, které je nejlepší vyřadit z jídelníčku, pokud touto poruchou také trpíte.

Abyste zůstali zdraví, musíte začít od jednoho Správná výživa která je bohatá a rozmanitá. Je samozřejmé, že zelenina a ovoce, čerstvé i sušené, jsou velmi důležité, stejně jako luštěniny v polévkách nebo ve formě hamburgerů a karbanátků.

Ale věci se změní, pokud patříte mezi ty, kteří trpí otok břicha. Ve skutečnosti, pokud je vaším problémem vzduch v břiše, musíte také bezpodmínečně zkontrolovat rozmanitost potravin, které každý den nosíte na stůl, protože nemusí být vhodná. Ve skutečnosti by mohly toto nepohodlí způsobit nebo ho zvýšit a trochu vám zkomplikovat život.

Jakým potravinám se vyhnout v případě nadýmání břicha

Zkrátka je jasné, že ne všechna jídla jsou dobrá, pokud už máte určitou predispozici k otokům břicha. Pokud dřevěné uhlí může představovat vynikající řešení pro boj s touto nepříjemností, existují i ​​​​jiné věci, které můžete udělat, tj. chování, které musíte mít u stolu, abyste tomuto problému zabránili.

Chcete například vědět, kterým potravinám se absolutně vyhnout, pokud máte predispozici k otokům břicha? Začněme tedy luštěninami, které často způsobují otoky břicha a pocit vzduchu v břiše. Zejména se vyhněte i fazole které způsobují největší nadýmání.

Pak, pokud jde o zeleninu, je třeba se jí vyhnout brokolice a květák ale i okurky, to by vás nikdy nenapadlo, že? Ve skutečnosti jsou velmi bohaté na vodu a usnadňují diurézu tím, že pomáhají pročistit tělo, ale mají tuto malou kontraindikaci.

Nakonec přejdeme k ovoci. I mezi ovocem je jedno, které je v případě nafouknutého břicha nejlepší nejíst, to je případ švestek, banánů, jablek a rozinek.

The post Nadýmání břicha: 3 potraviny, kterým se absolutně vyhnout appeared first on Poslední novinky v češtině dnes.

Vaření Přečtěte celý článek