Nakládaný Romadur vás překvapí svou jedinečnou chutí! Výborně se hodí k pivu a nebo na malou svačinku. Recept je jednoduchý a zvládne ho opravdu každý. I když Romadur pochází z Belgie, tak u nás prakticky zdomácněl. Není divu, ročně se u nás spotřebuje patnáct miliónů kusů! Jako přílohu k nakládanému Romaduru, doporučuji bagetu a na talíři ho dozdobit feferonkou a čerstvou červenou cibulkou! Dobrou chuť přeje Brepta!
U nás si teď můžete objednat to nejlepší litinové nádobí Skeppshult, které znáte z našich videí!
►►
Objednávejte zde: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/
Seznam ingrediencí které jsme použili:
Cibule
Česnek
Sůl
Romadur
Mletá paprika nebo chilli
Koriandr
Pepř
Libeček, bobkový list
Nové koření
Olej
Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!
#Nakladanyromadur #Receptybezbrepty
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!
NAKLÁDANÝ ROMADUR! PIVAŘI VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE! TÉ CHUTI NELZE ODOLAT!
